Search

Η επιστροφή του Μέριτς, η επένδυση στο μέλλον και ο νέος γυμναστής του Πανθρακικού!

Τις τελικές πινελιές στο ρόστερ του και το προπονητικό του τιμ πρόσθεσε ο ΑΠΣ Πανθρακικός!

Οι πυρσοφόροι έχουν να συζητούν μεταξύ άλλων και για μια ακόμη επιστροφή στις τάξεις του συλλόγου. Συγκεκριμένα ο Χασάν Μέριτς (δεύτερος πάνω αριστερά) έγινε άλλος ένας παίκτης, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, υπό τις οδηγίες μάλιστα του Κώστα Γεμενετζή και φέτος θα ξαναφορέσει τα πράσινα, στην νέα μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει προετοιμασία με τον Πανθρακικό και έχοντας πολύ χρόνο συμμετοχής και στα φιλικά που έδωσε ο σύλλογος!

Παράλληλα στον Πανθρακικό προσπαθούν να χτίσουν και τις βάσεις για το μέλλον του συλλόγου με την προσθήκη τριών νεαρών παικτών. Πρόκειται για τους Νίκο Γεμενετζή, Βαλάντη Μαντζαρίδη και Λεωνίδα Αγγέλη. Όλοι τους αγωνίζονται κάτω από τα δοκάρια, με τους δύο πρώτους να παραμένουν στο ρόστερ του συλλόγου και τον τελευταίο να δίνεται δανεικός στην Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου.

Τέλος οι πράσινοι προχώρησαν στην έναρξη της συνεργασίας τους με έναν ακόμα γυμναστή και συγκεκριμένα τον Μάριο Παπαχατζή. Ο εν λόγω γυμναστής που παράλληλα αγωνίστηκε και στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, παρέλαβε το πτυχίο του από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής πριν από λίγες μέρες, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου.

Share it