Search

Μεταγραφική έκπληξη με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού για την Ασπίδα Ξάνθης!

Παίκτης της Ασπίδας Ξάνθης μπορεί να θεωρείται ο ταλαντούχος play maker Μάριος Τσέλλος . Συγκεκριμένα η ομάδα του Γιάννη Στεφανίδη ανακοίνωσε το πρωί την έναρξη της συνεργασίας με τον πρώην καλαθοσφαιριστή της εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού .

Ο νεαρός ύψους 1,87 ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα από τα τμήματα υποδομών του Αρκαδικού οπού μετά από μερικά χρονιά βρέθηκε στο ρόστερ  της πρώτης ομάδας έχοντας λεπτά συμμετοχής τόσο στην Α2 κατηγορία όσο και στην Basket League. Την περασμένη περίοδο (2017-2018) αγωνιζόταν στην εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης :

” Η ΑΣΠΙΔΑ Ξάνθης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασία της με τον νεαρό ταλαντούχο αθλητή ΜΑΡΙΟ ΤΣΕΛΛΟ (play maker, 13/4/2000, 1,87).
Ο 18 χρονος άσσος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών του Αρκαδικού για να βρεθεί στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, έχοντας καταγράψει λεπτά συμμετοχής στην Α2, αλλά και στην Basket League.
Την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε με την εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού SUPERFOODS.
Καλωσορίζουμε τον Μάριο στην οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες “

Share it