Search

Το 2.02 στη Νέα Σμύρνη και τα γκολ στην Πορτογαλία!

Ξεκινάει η εβδομάδα και το κουπόνι της Δευτέρας μπορεί να μην είναι μεγάλο, έχει ωστόσο επιλογές για να πάμε ταμείο. Μεγάλα παιχνίδια έχουμε σε Τουρκία και Πορτογαλία, ενώ δύο επιλογές προκύπτουν στο στοιχημα προγνωστικα και από την ελληνική Super League.

Πανιώνιος – Ολυμπιακός

Δεν είναι καθόλου καλή εικόνα ο Πανιώνιος στο ΟΑΚΑ και γνώρισε βαριά ήττα από την ΑΕΚ με σκορ 4-0. Προβληματίζουν στο ξεκίνημα της σεζόν οι «κυανέρυρθοι» και δεδομένου πως έχουν μαζέψει μόλις ένα βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές, ήδη έχουν αρχίσει οι… μουρμούρες για τον Ζοσέ Ανιγκό. Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός έφτασε αγχωτικά στη νίκη, με σκορ 2-1 εντός έδρας επί του Αστέρα Τρίπολης. «Λυτρωτής» ο Νάτχο με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ μεσοβδόμαδα «κόλλησε» στο 0-0 με τη Μπέτις για το Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» σε κάθε περίπτωση είναι ανώτεροι και έχουν την ποιότητα για να φύγουν με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη. Δεν θα αφήσουν το ματς να ανοίξει οι γηπεδούχοι και για αυτό, θα συνδυάσουμε τη νίκη των Πειραιωτών με το under 3.5.

Μπράγκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Προέρχεται από το δύσκολο διπλό στην έδρα της Τσάβες με σκορ 1-0, πριν τη διακοπή η Μπράγκα. Αυτό ήταν το πρώτο φετινό της παιχνίδι, που κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, ενώ μεσολάβησε και η νίκη με ανατροπή και σκορ 2-1 επί της Τοντέλα στο Λιγκ Καπ. Από το 1-0 επί της Φεϊρένσε προέρχεται από την άλλη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ ξεκίνησε με το… δεξί στο Europa League, όπου επιβλήθηκε 2-0 της Καραμπάκ. Πρι από αυτό το ματς, είχε επικρατήσει εύκολα 3-1 της Μαριτίμο για το Λιγκ Καπ. Οι δύο αποψινές αντίπαλοι τρέχουν αήττητα σερί και επιθετικά δείχνουν να πείθουν. Για αυτό και το G/G δείχνει επιλογή που δύσκολα θα «σπάσει».

Share it