Search

Ορκίστηκαν 103 νέοι πτυχιούχοι του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής! (photos)

Ως “μητρόπολη” της επιστήμης φυσικής αγωγής θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την Κομοτηνή, χάρη στη δραστήρια και επιστημονικά ενημερωμένη σχολή φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Δ.Π.Θ, η οποία σήμερα Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, παρέδωσε τίτλους περάτωσης σπουδών σε άλλους 103 πτυχιούχους της. Η ορκωμοσία έλαβε χώρα τις πρωινές ώρες, σε μία σεμνή τελετή, στην οποία πραγματοποιήθηκαν και διάφορες επιδείξεις.

Για τελευταία φορά ως φοιτητές αντάμωσαν οι νυν πτυχιούχοι, οι οποίοι πλέον έχοντας εφόδιό τους ένα καλό “χαρτί” μπαίνουν δυναμικά στον εργασιακό στίβο. Γι’ αυτό τους το ταξίδι, οι φοιτητές ευχαρίστησαν τους γονείς τους που τους συμπαραστάθηκαν (ηθικά και οικονομικά) σε όλα τα χρόνια των σπουδών τους. Ευχαρίστησαν επίσης και τους καθηγητές τους που τους παρείχαν τα απαραίτητα εφόδια για την ακαδημαϊκή και – μετέπειτα – επαγγελματική τους πρόοδο. Σε ένα αμφιθέατρο ασφυκτικά γεμάτο με συγγενείς και φίλους.

Τον όρκο ανέγνωσε ο πρωτεύσας Απόστολος Στεφανίδης έχοντας συγκεντρώσει συνολική βαθμολογία 9,04, ενώ προηγήθηκε χορευτική επίδειξη από αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Share it