Search

Μεταγραφική ενίσχυση με πρώην παίκτη των Κ17 της ΑΕΚ για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου!

Σε μια νέα σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου!

Όπως διαβάσατε ήδη στο SA, οι γαλανόλευκοι μαζί με την απόκτηση του Άνταμ Καλογρανά και την επιστροφή του Αμέτ Κιουτσούκ Μεμέτ, ολοκλήρωσαν και την προσθήκη του Παναγιώτη Τσομπανόπουλου στο ρόστερ του συλλόγου.

Πρόκειται για την περίπτωση ενός νεαρού ταλαντούχου τερματοφύλακα, ο οποίος από τα 12 μέχρι τα 16 του αγωνιζόταν στην ακαδημία της Arsenal Elit. Στο διάστημα αυτό μάλιστα ταξίδεψε δύο φορές για δοκιμαστικά στο Λονδίνο από τους Κανονιέρηδες. Στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ αγωνιζόμενος στην ομάδα Κ17, με την οποία πραγματοποίησε μια πολύ αξιόλογη σεζόν, μετά την οποία ωστόσο δεν “ανέβηκε” στην ομάδα Κ20 της Ένωσης.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στην ομάδα του ΓΣ Αλμυρού, στον Βόλο από όπου κατάγεται. Παράλληλα πέρυσι ήταν και χρονιά Πανελληνίων για τον Παναγιώτη Τσομπανόπουλο που είναι γεννημένος το 2000, με τον ταλαντούχο κίπερ να ξεκινά πλέον τις σπουδές του στο τμήμα ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή. Ο βοηθός του Νίκου Μπαχαρίδη, Γιώργος Μπακιρτζίδης δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την περίπτωση του πρώην παίκτη των Κ17 της ΑΕΚ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Μέγα και πλέον μαζί με τον Μπαϊράμ Ισμαήλ θα συνθέσουν ένα από τα πιο δυνατά δίδυμα τερματοφυλάκων της ΕΠΣ Θράκης.

Share it