Search

Αυλαία στην 4η αγωνιστική με ματσάρα στο Αγρίνιο και πολλά διαιτητικά λάθη στη Νέα Σμύρνη!

Ο Ολυμπιακός απέδρασε από τη Νέα Σμύρνη με το γκολ του Χασάν και είναι μόνος πρώτος με 12 βαθμούς, σε ένα ματς που πάντως είχαμε πολλά διαιτητικά λάθη με κορυφαίο το ακυρωθέν γκολ του Μαστούρα. Μεγάλο ματς στο Αγρίνιο με Παναιτωλικό και Λαμία να μένουν στο 2-2 σε ένα ματς με συναρπαστικό φινάλε.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε καθόλου καλή απόδοση στη Νέα Σμύρνη, προβλημάτισε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Πανιώνιο και είχε την τύχη με το μέρος του όταν οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια σε αρκετές αντεπιθέσεις που έβγαλαν, τους ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Μασούρα στο 63′, όμως στο φινάλε χαμογέλασαν. Ο Φετφατζίδης από τα δεξιά άνοιξε στον Ελαμπντελαουί, εκείνος έβγαλε τη σέντρα και ο Χασάν νίκησε με κεφαλιά τον Κότνικ για να γράψει το “4 στα 4” του Ολυμπιακού στη φετινή Super League και να τον στείλει με πολύ καλή ψυχολογία ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι στο “Καραϊσκάκης” με τον ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τη Λαμία σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις, ανατροπές και τους φιλοξενούμενους με γκολ στο…99’ να φεύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με πανέμορφο γκολ του Μάζουρεκ (27′), ωστόσο η Λαμία που είχε χάσει πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο βρήκε την ισοφάριση στο 74′ με σκόρερ τον Επστάιν. Ωστόσο, η αναμέτρηση δεν είχε τελειώσει.

Στο 88′ ο Μανά έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά στο 94′ ο Μιχάι έκανε χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του και σωστά δόθηκε το πέναλτι. Ο Μαστούρ ανέλαβε την ευθύνη, νικήθηκε από τον εξαιρετικό Κυριακίδη, όμως ο Αντέτζο που είχε μπει νωρίτερα στην περιοχή διαμόρφωσε με πλασέ το 2-2.

Οι «ερυθρόλευκοι» έτσι έχουν το καθαρό «4 στα 4», φτάνοντας τους 12 βαθμούς. Ανάλογη αποτελεσματικότητα έχει ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, όμως το -2 και το -6 με τα οποία ξεκίνησαν αντίστοιχα της χρονιάς τους κρατά πιο πίσω βαθμολογικά. Έτσι, ο Ολυμπιακός είναι πρώτος με 12 βαθμούς και ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 10, ισόβαθμος με τον Ατρόμητο, αλλά με καλύτερη διαφορά τερμάτων. Στην 8η θέση η Ξάνθη με τους πέντε βαθμούς που έφτασε μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ με 3-0

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ς αγωνιστικής και η βαθμολογία:

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 2-0
Ατρόμητος – Λάρισα 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 1-0
Ξάνθη – ΟΦΗ 3-0
Παναθηναϊκός  Λεβαδειακός 3-0
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0
Παναιτωλικός – Λαμία 2-2
Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   12
2.Π.Α.Ο.Κ.   10*
3.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.   10
4.ΑΡΗΣ   9
5.A.E.K.   9
6.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   6**
7.ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ   6
8.Α.Ο. ΞΑΝΘΗ   5
9.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ   5
10.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.   3
11.Α.Ε.Λ.   3
12.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ   3
13.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   1
14.Ο.Φ.Η.   1
15.ΛΑΜΙΑ   1
16.ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.   0

*Ο ΠΑΟΚ «κουβαλάει» αφαίρεση δύο βαθμών (-2) από το περσινό πρωτάθλημα.

**Ο Παναθηναϊκός έχει και αυτός αφαίρεση 6 βαθμών (-6) από την περσινή σεζόν.

 

Share it