Search

Photos: Επιστροφή στις νίκες με επιβλητικό τρόπο για τους Έφηβους της Ξάνθης κόντρα στην Λάρισα

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Εφηβική ομάδα της Ξάνθης, που επικράτησε με 4-2 της Λάρισας στην αναμέτρηση που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής(23/9) στο αθλητικό κέντρο της ξανθιώτικης ομάδας στα Πηγάδια.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και με την συμπλήρωση μόλις 13′ δευτερολέπτων πήραν προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Νεκτάριου Κοτόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαίροσυν στο 15′ όταν μετά απο κακό διώξιμο του Νιαζίφογλου ο Κερίμ κέρδισε την μπάλα και με σουτ έκανε το 1-1, με την απάντηση της ξανθιώτικης ομάδας να είναι άμεση και στο 18′ ο Κοτόπουλος με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-1, σε μια φάση που ο νεαρός επιθετικός της Κ17 της Ξάνθης δέχτηκε χτύπημα και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο καθώς είχε ματώσει. Στο 31′ η ομάδα της Ξάνθης πέτυχε και τρίτο τέρμα όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Νιαζίφογλου έπιασε την κεφαλιά που απέκρουσε δύσκολα ο κίπερ της Λάρισας με τον Τσιεγγελίδη να παίρνει το ριμπάουντ και  με προβολή να κάνει το 3-1που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επάναληψη  ο ρυθμός καιλόγω της ζέστης έπεσε, με τους ξανθιώτες να έχουν τον έλεγχο, και τους “βυσσινί” με μεγάλη δόση τύχης να καταφέρνουν να μειώσουν στο 67′ με μακρινό σουτ του Ζοτάι, με τους ξανθιώτες όμως και πάλι να απαντούν άμεσα και στο 71′ μετά απο ασίστ του Τσιπούρα ο Γκαρνέτας με δυνατό σουτ έκανε το 4-2 που έμεινε μέχχρι το τέλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Κώστα Γκοντόλια.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Δήμος, Τσιεγγελίδης, Νιαζίφογλου, Μανίσογλου, Κωσταρέλης, Μπαζοίδης(60′ Χασάνογλου), Δημητριάδης(68′ Ιγνατιάδης), Γκαρνέτας(75′ Ασήμογλου), Τσιτσεκίδης(57′ Μολώνης), Κοτόπουλος(46′ λ.τρ. Τσιπούρας)

ΛΑΡΙΣΑ: Νικολακούλης, Χατζής(46′ Σταύρος), Παρασχόπουλος, Κερίμ, Τέλιος, Γώγος(23′ λ.τρ.Μαγιάκος), Αετόπουλος(73′ Ριζούλης), Μιλτιάδης, Δρόσος(53′ Χουλιαρόπουλος), Κορτσάρι(83′ Ταμπόσης), Ζοτάι

.

Share it