Search

Παρελθόν απο τον πάγκο της Λάρισας ο Σωτήρης Αντωνίου!

Η ήττα της Λάρισας από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 2-0 αποτέλεσε το… κύκνειο άσμα του Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο των «βυσσινί» καθώς στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο νεαρός τεχνικός δήλωσε ότι παραιτείται!

Λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βάσει αποτελεσμάτων θέλω να δηλώσω την παραίτησή μου. Η ομάδα χρειάζεται μια νέα αρχή έπειτα από τρεις σερί ήττες. Είχαμε ατυχίες στα ματς και με τραυματισμούς».

Με τον ιδιοκτήητη της ομάδας της Θεσσαλίας, να ανακοινώνει λίγο αργότερα:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της αφήνει να εννοηθεί ότι δέχεται την παραίτηση του Σωτήρη Αντωνίου και κάνει λόγο για διαιτητικό… «συνεργείο»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ μετά την ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο και την παραίτηση του Σωτήρη Αντωνίου από την τεχνική της ηγεσία: “Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Αντωνίου για την προσφορά του. Εμείς θα βρούμε τον δρόμο μας. Έχουμε παίξει στα 4 πρώτα παιχνίδια τα 3 εκτός έδρας και όλα με σημαντικούς αντιπάλους και με εχθρική διαιτησία. ”

Μάλιστα αυτός είναι ο 10ος προπονητής που θα αλλάξει ο Αλέξης Κούγιας κατά την θητεία του στον ιδιοκτησιακό θώκο της Λάρισας

Οι προπονητές της ΑΕΛ επί Αλέξη Κούγια

2015-2016

Ράτκο Ντόστανιτς (Σερβία) 20 αγώνες

Σάκης Τσιώλης (Ελλάδα) 14 αγώνες

2016-2017

Άγγελος Αναστασιάδης (Ελλάδα) 7 αγώνες

Σάκης Τσιώλης (Ελλάδα) 18 αγώνες

Θοδωρής Βουτυρίτσας (Ελλάδα) 1 αγώνας

Αντρέ Πάους (Ολλανδία) 4 αγώνες

2017-2018

Αντρέ Πάους (Ολλανδία) 3 αγώνες

Τζάκι Ματάισεν (Βέλγιο) 2 αγώνες

Ηλίας Φυντάνης (Ελλάδα) 17 αγώνες

Ράτκο Ντόστανιτς (Σερβία) 3 αγώνες

Σωτήρης Αντωνίου (Ελλάδα) 5 αγώνες

2018-2019

Σωτήρης Αντωνίου (Ελλάδα) 4 αγώνες

Share it