Search

Με νίκη συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Χαραλαμπίδη με τη Μιτελντόιτσλαντ!

Κάθε αρχή λένε πως είναι δύσκολη, καθώς επίσης πως είναι και το ήμισυ του παντός. Ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης στο δικό του ξεκίνημα στο εξωτερικό και τη Γερμανία, φρόντισε να διευκολύνει τα πράγματα γι’  αυτόν και την ομάδα του τη Μιτελντόιτσλαντ, η οποία επικράτησε με 3-1 σετ της Λίντοου το προηγούμενο Σάββατο, για το πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της Μπουντεσλίγκα2.

Ο Εβρίτης ακραίος βρέθηκε στην αρχική σύνθεση των “Πειρατών”  της Χέμι Βόλεϊ Μιτελντόιτσλαντ και είχε μία πολύ καλή παρουσία, τόσο στην άμυνα με καλά ποσοστά στην υποδοχή, όσο και στην επίθεση. Απέναντι σε μία ομάδα, άμεση ανταγωνίστρια για την πρώτη θέση, η Χέμι πήρε τα δύο πρώτα σετ με 25-21 και 25-18 με τον Χαραλαμπίδη να είναι απ’  τα “πρώτα βιολιά”. Η Λίντοου μείωσε σε 2-1 σετ (21-25) όμως οι γηπεδούχοι του Χαραλαμπίδη δεν τους άφησαν περιθώρια να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, παίρνοντας εύκολα το τέταρτο σετ με 25-16.

Με ανάλογες εμφανίσεις ο νεαρός ακραίος, δείχνει πως είναι ικανός να είναι απ’  τους φετινούς πρωταγωνιστές της ομάδας του σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Share it