Search

Μεταγραφική έκπληξη απο την ΧΑΝΘ που απέκτησε τον Κομοτηναιο πρωταθλητή Ελλάδας Ανδρέα Περρή!

Επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη ο Κομοτηναίος, Ανδρέας Περρής που μετά την φανέλα της “ΔΕΚΑ” θα αγωνίζεται  τη νέα χρονιά στην ιστορική ΧΑΝΘ. Ο Περρής που πέρσι αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας με την Εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Νίκου Κεραμέα που ανέλαβε Γενικός Αρχηγός στην ΧΑΝΘ, μετά από την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό στον οποίο κατείχε την θέση του Διευθυντή των τμημάτων υποδομής την τελευταία τριετία

Έτσι τη νέα χρονιά ο 16χρονος πρώην παίκτης του Αίαντα Κομοτηνής θα αγωνίζεται τόσο με το Εφηβικό αλλά και με Ανδρικό τμήμα της ΧΑΝΘ άλλωστε ο κοουτς Ζαφειρούδης και άπαντες στον σύλλογο δείχνουν να τον πιστεύουν αρκετά.

Η ανακοίνωση της ΧΑΝΘ αναφέρει:

Η Χ.Α.Ν.Θ. ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Περρή ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εφηβικής και της Αντρικής μας ομάδας για την περίοδο 2018-19.  Ο 16χρονος(ύψους 1.97μ.) γκάρντ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή, ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Αία Κομοτηνής, ακολούθως εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της «ΔΕΚΑ» και πέρσι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Με τους ερυθρόλευκους ο Περρής αγωνίσθηκε στο Παιδικό αλλά και στο Εφηβικό Πρωτάθλημα. Με την Εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού πανηγύρισε μάλιστα την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.  Είναι διεθνής με την Εθνική Παμπαίδων και μέλος κλιμακίων του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Ο  Ανδρέας Περρής(που είναι γεννημένος το 2002) αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με υποσχετική για έναν χρόνο.

Share it