Search

Εξασφάλισε πρόκριση με Κεντητή και τώρα…Παναχαϊκή για τον Άρη Αβάτου!

Με εντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με τον Πλατανιά, ο Άρης Αβάτου κατάφερε να φύγει νικητής απο την Κεντητή με 2-0 εξασφαλίζοντας παράλληλα και την πρόκριση του στην προημιτελική φάση μια αγωνιστική πριν το φινάλε του ομίλου, και πλέον οι παίκτες του Γιώργου Μαραντά στρέφουν την προσοχή τους στον ιστορικό αγώνα με την Παναχαϊκή την Πέμπτη.

Η ομάδα του Αβάτου είχε αρκετές ευκαιρίες καταφέρνοντας τελικά να λύσει τον γόρδιο δεσμό στο 78′ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βασίλη Δόντσου, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ στο 90′ ο Δημήτρης Σιχλιμοίρης στις καθυστερήσεις του αγώνα. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Αβάτου εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά με το 2/2 και σε δύο εβδομάδες κόντρα στον Εχίνο θα παίξει για την πρωτιά.

Ωστόσο όπως είναι λογικό κανείς στο  Άβατο δεν σκέφτεται αυτό το ματς μια και προέχει για τον σύλλογο το ιστορικό ματς με την Παναχαϊκή την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 16:30 στο γήπεδο του ΑΟΞ. Με τον Γιώργο Μαραντά μάλιστα αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα να κάνει προπόνηση με τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο ματς, ενώ και μέχρι το ματς την Πέμπτης θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Απο την άλλη η ομάδα του Μάκη Χατζημωϋσιάδη έδειξε πολύ αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, με την Κεντητή παρά την ήττα να είναι η ωφελημένη της αναμέτρησης μια και οι παίκτες της ομάδας κατάφεραν για μεγάλο χρονικό διάστημα να κοντράρουν μια ομάδα Γ’ Εθνικής, γεμίζοντας αισιοδοξία τους ιθύνοντες της ομάδας μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Share it