Search

Γκολ και Κυριακάτικο ταμείο!

Σπουδαίες επιλογές έχει το σημερινό πρόγραμμα της Κυριακής, με δυάδα προγνωστικών στο κουπονι οπαπ να προκύπτει από Αγγλία και Ισπανία.

Άρσεναλ – Έβερτον

Η πρώτη επιλογή για σήμερα έρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ και το Λονδίνο. Η Άρσεναλ υποδέχεται την Έβερτον, με τους «κανονιέριδες» να έχουν υπέρ τους την παράδοση (20-4-0 ανεξαρτήτου διοργάνωσης, με την Άρσεναλ γηπεδούχο). Τέσσερις σερί νίκες μετράει η ομάδα του Έμερι, με ποιο πρόσφατη αυτή με 4-2 επί της Βόρσκλα για το Γιουρόπα Λιγκ. Η Έβερτον από την πλευρά της έχασε εντός έδρας από τη Γουέστ Χαμ με 1-3, αποτέλεσμα που αποτέλεσε έκπληξη. Τα «ζαχαρωτά» εξακολουθούν να έχουν σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Το γεγονός αυτό μαζί με την αμυντική αστάθεια της Άρσεναλ μας οδηγεί στην επιλογή των πολλών γκολ και το over 3.5 στο ικανοποιητικό 2.08.

Βιγιαρεάλ – Βαλένθια

Περνάμε και στην Ισπανία εκεί όπου στο «El Madrigal» αναμετρώνται δύο ομάδες που μεσοβδόμαδα έδωσαν παιχνίδια για την Ευρώπη. Η Βιγιαρεάλ αν και βρέθηκε μπροστά με 2-0, δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ρέιντζερς, με τους Σκωτσέζους να παίρνουν την ισοπαλία. Σήμερα το «κίτρινο υποβρύχιο» θέλει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να ανέβει βαθμολογικά, κάτι που ωστόσο το χρειάζεται άμεσα και η Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα της Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ, παρά το γεγονός πως έπαιζαν με παίκτη παραπάνω. Η Βαλένθια στοχεύει στην πρώτη της νίκη φέτος στη La Liga, όμως η Βιγιαρεάλ είναι ικανή να σκοράρει. Κρατάμε το αμφίτερμα στο δίκαιο 1.80.

 

Share it