Search

Ήταν όλοι εκεί στο τελευταίο “αντίο” στον Νίκο Ντοσίδη!

Ήταν όλοι εκεί, στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας στην Κομοτηνή, για το τελευταίο αντίο στον πάντα χαμογελαστό Νίκο Ντοσίδη!

Σύσσωμο το συμβούλιο της ΕΠΣ Θράκης και του Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης, εκπρόσωποι άλλων Ενώσεων από όλη την Ελλάδα, πολλά πρόσωπα από τον χώρο της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και του Αθλητισμού γενικότερα, όπως ο βετεράνος διαιτητής κ. Κουκουλάκης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Γκιρτζίκης, εκπρόσωποι της ΕΠΟ και συγκεκριμένα οι Γιώργος Πανίδης της ΕΠΣ Ξάνθης και Γιώργος Χατζησαρόγλου της ΕΠΣ Δράμας και το μέλος της ΚΕΔ, Δημήτρης Καλύβας που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτησαν τον νεαρό ρέφερι Νίκο Ντοσίδη, που έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων!

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης, πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον μόλις 21 ετών νεαρό που έφυγε για την τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο της Κομοτηνής!

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμωνος, που δεν μπορούσε να παραστεί στην ακολουθία, αφού βρίσκεται εκτός πόλεως για Προσκύνημα, μέσω του Πρωτοσύγκελου και των Ιερέων, απέστειλε τις πατρικές του ευχές για καλή δύναμη στην οικογένεια του Νίκου, ενώ έξω από την εκκλησία υπήρχαν στεφάνια, μεταξύ άλλων από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένο, την ΚΕΔ και από ομάδες και μέλη της ποδοσφαιρικής κοινότητας της Ροδόπης.

Καλό Παράδεισο Νίκο! Ο Θεός να σε αναπαύσει..

Share it