Search

Το αντίο των ομάδων της ΕΠΣ Θράκης στον Νίκο Ντοσίδη!

Μετά την ΕΠΟ, την ΚΕΔ, την ΕΠΣ Θράκης, τις ΕΠΣ και ΣΔΠ νομών από όλη την Ελλάδα και οι ομάδες της ΕΠΣ Θράκης, αποχαιρέτησαν τον Νίκο Ντοσίδη! Αναλυτικά:

ΠΑΟΚ Κοσμίου

Η διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ Κοσμίου συγκλονισμένη ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του χαμού του νεαρού διαιτητή Νίκου Ντοσίδη. Τα λόγια στερεύουν καθώς ένας νέος άνθρωπος δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας. Η οικογένεια μας είναι συγκλονισμένη και συμπαραστέκεται στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια. Νικόλα καλό ταξίδι φίλε …

Δόξα Προσκυνητών

Θερμά Συλλυπητήρια από όλους τους ανθρώπους της Δόξας Προσκυνητών στην οικογένεια του Τάσου Ντοσίδη για τον αδόκητο θάνατο του γιού του Νίκου…ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει κουράγιο στην οικογένεια του

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

<<Όταν το παρελθόν γίνεται η πιο δυνατή νοσταλγία, το παρόν σωπαίνει και το μέλλον καταδικάζεται στην πιο βαριά ποινή, να θυμάται για πάντα…>>.Μια μαυρη σελιδα για το ελληνικο ποδοσφαιρο.Τον χαμο του Νικου.
Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη και πονο.Τα θερμα μας συλλυπητήρια στην οικογενεια του Νικου Ντοσιδη. Κουράγιο και Δυναμη!
Καλο παραδεισο Νικο!

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Δεν υπάρχουν λόγια αυτή την δύσκολη στιγμή,
Καλό Παράδεισο Νίκο.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Δόξα Σώστη

Κουράγιο και τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Τάσου Ντοσίδη και στην οικογένεια της ΕΠΣ Θράκης για τον θάνατο του μικρού Νίκου.
Δυστυχώς η διαιτητάρα μας δεν τα κατάφερε.
Κρίμα Νίκο

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του κυρίου Ντοσιδη……καλό παράδεισο Νίκο ……

Κομψάτος Πολυάνθου

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΙΚΟ….

ΑΟ Αρσακείου

Καλο παράδεισο Νίκο

Ακαδημία Ολυμπιακού Κομοτηνής

Η Ακαδημία μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ.Ντοσιδη για τον ξαφνικό χαμό του γιου τους Νίκου. Καλό παράδεισο Νίκο…

ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο ,το Δ.Σ, καθως και ολη η οικογένεια της Ακαδημίας μας θα ήθελε να εκφράσει τα θερμα της συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ.Ντοσιδη και στους οικειους της για τον χαμο του γιου τους Νίκου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας .
Να ειναι ελαφρύ το χωμα που θα τον σκεπάζει .

Ορφέας Στρύμης

Το ΔΣ, ο προπονητής και οι παίχτες του Ορφέα Στρύμης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Ντοσίδη για τον άδικο χαμό του γιου τους Νίκου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Share it