Search

Συλλυπητήρια από όλη την Ελλάδα για την απώλεια του Νίκου Ντοσίδη!

Μετά τις γειτονικές ΕΠΣ Έβρου και ΕΠΣ Ξάνθης, αλλά και τις ανακοινώσεις από τις αντίστοιχες ΕΠΣ και τους ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας, Χανίων και Ηρακλείου και άλλες ΕΠΣ και ΣΔΠ από όλη την Ελλάδα εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του Νίκου Ντοσίδη! Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ:

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Δράμας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του διαιτητή Νίκου Ντοσίδη για τον αδόκητο θάνατό του.

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του διαιτητή Νίκου Ντοσίδη για τον αδόκητο θάνατό του.

Με απόφαση της ΕΠΣ Μακεδονίας θα κρατηθεί ενός (1’) στη μνήμη τυ άτυχου διαιτητή σε όλους τους αγώνες αρμοδιότητάς που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2018.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια για την άδικη απώλεια του Νικολάου Ντοσίδη στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει….

Η Ε.Δ και το ΔΣ της ΕΠΣΝΛ αποφάσισε να τηρηθεί στην μνήμη του εκλιπόντος ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων του τριημέρου 22-24 Σεπτεμβρίου 2018.

ΕΠΣ και ΕΔ Καβάλας

Όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο πενθεί σήμερα τον άδικο και πρόωρο χαμό του νεαρού διαιτητή Νίκου Ντοσίδη από την ΕΠΣ Θράκης. Ένα βαρύ «σύννεφο» πένθους έχει σκεπάσει και το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο, διότι ο Νίκος ήταν ένα πολύ γνωστό και αγαπητό σε όλους μας πρόσωπο.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στην οικογένεια του και στη μνήμη του νεαρού διαιτητή, η Διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας, η Επιτροπή Διαιτησίας και όλοι όσοι εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο θα σταματήσουν για ένα λεπτό να παίζουν ποδόσφαιρο.

Ένα λεπτό σιγής για σένα Νίκο, που τόσο απρόσμενα «έφυγες» από κοντά μας. Καλό παράδεισο.

Η Επιτροπή Διαιτησίας

Το Δ.Σ.

ΕΠΣ Καβάλας

ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ,εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Νικολάου Ντοσίδη διαιτητή από τη Θράκη, στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

ΕΠΣ Χαλκιδικής

Η διοίκηση και το προσωπικό  της Ε.Π.Σ Χαλκιδικής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού διαιτητή Ντοσίδη Νίκου ,που έχασε την μάχη με τη θάνατο μετά από 13 ημέρες παραμονής στην ΜΕΘ της «Αγίας Όλγας»,

Ο  21χρονος διαιτητής κατά την διάρκεια των τεστ διαιτητών Γ’ Εθνικής έχασε τις αισθήσεις του πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Για 13 ημέρες ο Ντοσίδης Νίκος προσπαθούσε να κρατηθεί ζωντανός, αλλά δυστυχώς κατέληξε.

Σε ένδειξη πένθους και τιμής θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, σε όλους τους αγώνες του Σαββάτου και της Κυριακής 22 και 23 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα . Επίσης αναβάλλονται τα τεστ των διαιτητών,που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.

Στην κηδεία του άτυχου διαιτητή , ως ένδειξη συμπαράστασης θα παραστεί από την ένωση μας , ο εκπαιδευτής και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΧ , Κ. Κωνσταντόπουλος Ιωάννης .

 

Share it