Search

Ποδηλατικός και δρομικός αγώνας έρχονται στην Κομοτηνή στο πλαίσιο του φεστιβάλ Via Egnatia!

H Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης διοργανώνει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Via Egnatia αγώνα δρόμου και ποδηλατικό αγώνα με τις επωνυμίες:

Rodopi Run: Αγώνας δρόμου επί δημοσίας οδού 5.000 μέτρων- Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Rodopi Bike Run: Ποδηλατικός αγώνας επί δημοσίας οδού 18.000 μέτρων- Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Ισχύουν οι παρακάτω όροι:

  1. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα δρόμου και στον ποδηλατικό αγώνα έχουν όλοι οι ερασιτέχνες ή μη, υποψήφιοι δρομείς και ποδηλάτες.
  2. Στην περίπτωση συμμετοχής ανηλίκων στον αγώνα δρόμου και στον ποδηλατικό αγώνα, η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται από τον ασκούντα τη γονική μέριμνα και επιμέλεια γονέα. Με την υποβολή της αντίστοιχης αίτησης συμμετοχής θεωρείται ότι έχει δοθεί συναίνεση του γονέα για τη συμμετοχή του τέκνου στον αγώνα που επιθυμεί ή και στους δύο αγώνες. Σε περίπτωση συμμετοχής παιδιού μικρότερης ηλικίας των 12 ετών, η συμμετοχή επιτρέπεται ΜΟΝΟ με τη συνοδεία του γονέα-κηδεμόνα σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.
  3. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν και Άτομα με Αναπηρία ανεξαρτήτου ηλικίας. Σε περίπτωση ανήλικου ΑμεΑ η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται από τον ασκούντα τη γονική μέριμνα και επιμέλεια γονέα. Με την υποβολή της αντίστοιχης αίτησης συμμετοχής θεωρείται ότι έχει δοθεί συναίνεση του γονέα για τη συμμετοχή του τέκνου στον αγώνα.

Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω των συνδέσμων στο τέλος της σελίδας ή και αυτοπροσώπως στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, 1ος όροφος, καθημερινά έως και τις 25/9/2018 και ώρες 9:00 – 15:00.

Το ανώτατο όριο εγγραφών ανά αγώνα έχει ως εξής:

  • 600 δρομείς για τον αγώνα δρόμου
  • 150 ποδηλάτες για τον ποδηλατικό αγώνα

Όσοι επιθυμούν μπορούν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση ως εθελοντές. Οι εθελοντές θα προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους κατά τη διοργάνωση, την έναρξη των αγώνων, κατά τη διάρκεια και τέλος τον τερματισμό των δύο αγώνων, συμβάλλοντας στην ασφαλή διέλευση όλων των δρομέων και ποδηλατών και την ομαλή ολοκλήρωση της προσπάθειας.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή ως αθλητής

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή ως εθελοντής

Πηγή: Χρόνος

Share it