Search

Με 20αδα στην Ξάνθη για τα ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου ο ΟΦΗ!

)Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (22/9) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι στην Ξάνθη (Κυριακή, 4μμ), οπού και ανακοινώθηκε η 20μελη αποστολή των Κρητικών.

Ο ΟΦΗ μέσα σε λίγες ημέρες φιλοξενείται από την Ξάνθη στα Πηγάδια σε πρωτάθλημα(23/9) και Κύπελλο(26/9) και ο Νίκος Παπαδόπουλος γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας. Μια αποστολή την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές, με τον έμπειρο προπονητή να ανακοινώνει την 18άδα την ημέρα του αγώνα.Εκτός αποστολής έμειναν οι Δερμιτζάκης, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Νοικουράκης (αγωνίζεται με την Κ19), Οικονόμου, Πλευράκης.

Αναλυτικά την αποστολή των Κρητικών αποτελούν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Νέιρα, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι, Αραβίδης.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι της Κυριακής, θα παραμείνει στην Ξάνθη για το παιχνίδι Κυπέλλου, που ακολουθεί την επόμενη Τετάρτη και επιστρέφει την Πέμπτη στο Ηράκλειο.

Share it