Search

Σβυντρίδης και Σωκράτους στα Παγούρια από τα οποία αποχώρησε ο Μουρατίδης! Σε νέα έδρα φέτος η Αναγέννηση!

Σε δύο ακόμη προσθήκες προχώρησε η Αναγέννηση Παγουρίων!

Η ομάδα του Μεμέτ Μεμέτ και του προέδρου Χρήστου Σταθάκη, έφτασε τις οχτώ μεταγραφές, εντάσσοντας στο ρόστερ της τους Αποστόλη Σβυντρίδη (τρίτος πάνω δεξιά) και Στυλιανό Σωκράτους!

Ο πρώτος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Αποκτήθηκε από τον Ορφέα Στρύμης και μάλιστα ήδη πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Αναγέννησης στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πόντο Κομοτηνής, αγωνιζόμενος για ένα ημίχρονο. Από την άλλη ο Στυλιανός Σωκράτους, φορούσε πέρυσι την φανέλα του ΑΟ Μεσσούνης, αγωνίζεται ως σέντερ φορ και στην περσινή σεζόν είχε πετύχει και ένα γκολ!

Πέραν των αφίξεων, είχαμε και μια σημαντική αποχώρηση από την Αναγέννηση, με τον Γιάννη Μουρατίδη να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του πορείας, μετά από δύο και πλέον χρόνια παρουσίας στον σύλλογο και τα έξι τέρματα που πέτυχε πέρυσι, αφού έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα.

Παράλληλα να τονίσουμε πως η Αναγέννηση πραγματοποίησε και μεταγραφή..γηπέδου! Τα Παγούρια σίγουρα είναι μια από τις πιο ταλαιπωρημένες ομάδες του νομού Ροδόπης, όσον αφορά το γηπεδικό, αφού για τρίτη σερί σεζόν θα αγωνίζεται σε διαφορετικό γήπεδο. Έτσι μετά από το Ενωσιακό γήπεδο του Μεσοχωρίου και αυτό του Νέου Σιδηροχωρίου πέρυσι, έδρα της Αναγέννησης για φέτος θα είναι το γήπεδο των Υφαντών!

Share it