Search

Εννέα μεταγραφικά χτυπήματα από την Ελπίδα Σαπών που έχει και πάλι βλέψεις για ψηλά!

Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Μπόζη και την επιστροφή του Αμέτ Ερκάν, η Ελπίδα Σαπών διαθέτει στο ρόστερ της τους δύο περσινούς πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος και καταλαβαίνει κανείς πως αυτόματα γίνεται και φέτος διεκδικήτρια του τίτλου!

Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου πραγματοποίησε εννέα ακόμη μεταγραφές δυναμώνοντας το έμψυχο δυναμικό της σε όλες τις γραμμές του γηπέδου! Συγκεκριμένα στην Ελπίδα θα αγωνίζονται την νέα σεζόν οι τερματοφύλακες Γιώργος Βλαδιμηρίδης (δεξιά), Χρυσόστομος Νταφόπουλος και Εμίρ Τσαμλιντάγ! Ο πρώτος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και έπειτα με την Δόξα Γρατινής, ενώ ο τελευταίος στον ΑΟ Φιλία Κομοτηνής!

Οι Μπάμπης Πρίφτης που αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Ζαχαρίας Μανουσάκης και Θοδωρής Καρανικόλας θα ενισχύσουν την Ελπίδα στο αμυντικό κομμάτι, με τον τελευταίο προαναφερθέντα να κατάγεται από την Κομοτηνή και να επιστρέφει στα πάτρια εδάφη έπειτα από μερικά χρόνια στην Αθήνα, με τελευταία του ομάδα τον Φοίνικα Περιστερίου!

Τέλος η ομάδα των Σαπών απέκτησε και τους Αντώνη Κομνηνό από την Ξυλαγανή, Τίτο Κουτεντάκη από τον ΑΟ Τυμπακίου και Νίκο Φούντα (αριστερά) από τα τμήματα υποδομής της Λαμίας, με τον τελευταίο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, να πρόκειται για ένα δυνατό χαρτί στα πλάγια της μεσαίας γραμμής της Ελπίδας.

Photo Credit: speaker.gr

Share it