Search

Με ενδιαφέρον σε όλα τα ματς το Σαββατιάτικο μενού του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης!

Αυλαία για τρεις ομίλους ρίχνεται στην Β’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣ Ξάνθης το Σάββατο, με παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής για τον Β’ όμιλο, με μεγάλα ματς και ενδιαφέρον σε όλα τα ματς μια και κρίνονται είτε πρωτιές ομίλου είτε προκρίσεις.

Στον πρώτο όμιλο η Θαλασσιά έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση της θέλει αποτέλεσμα κόντρα στο Σέλινο για να πάρει την πρωτιά, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία για να πάρουν αυτοί την πρόκριση  χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θα κάνει ο Απόλλων την ίδια ώρα. Σε περίπτωση ήττας του Σελίνου ο Απόλλων Ξάνθης θέλει καθαρή και μεγάλη νίκη για να πάρει αυτός την πρόκριση στην  ισοβαθμία.

Στον Β’ όμιλο έχουμε παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής, με Άβατο και Εχίνο να θέλουν νίκες που θα τους στείλουν απευθείας στα προημιτελικά, ενώ η Μάνδρα θέλει αποτέλεσμα κόντρα στον Εχίνο για να ελπίζει και η Κεντητή ψάχνει ένα μικρό θαύμα.

Στον Γ’ όμιλο έχουμε υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ειδικά στο ματς του Ερασμίου οπού η Ασπίδα παίζει για δύο αποτελέσματα για να πάρει  την πρωτιά, ενώ την ίδια ώρα ο Πετεινός θέλει μεγάλη δική του νίκη και ήττα του Ερασμίου.

Τέλος στον Δ’ όμιλο έκει και αν γίνεται χαμός, με όλες τις ομάδες να έχουν ελπίδες για πρόκριση. Ο Ορφέας μετά την ισοπαλία με το Δροαερό θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Βιστωνίδα για να πάρει την πρωτιά του ομίλου, με την ισοπαλία να του αρκεί και για απλή πρόκριση. Μεγάλο ματς στον Ζυγό ειδικά αν κερδίσει ο Ορφέας μια και ο νικητής θα πάρει την πρόκριση ως δεύτερος, με τον Ηρακλή πάντως να βολεύεται και με ισοπαλία

Θυμίζουμε πως στην προημιτελική φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου, με την πρωτιά να παίζει ρόλο μια και στα προημιτελικά οι πρώτοι  των ομίλων θα αντιμετωπίσουν σε διπλά ματς τους δεύτερους των ομίλων με τους οποίους θα κληρωθούν

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής για τους 1ο, 3ο και 4ο όμιλο, και της δεύτερης για τον 2ο όμιλο:

Σάββατο 22/9, 17:00

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Απόλλων Ξάνθης – Δόξα Σταυρούπολης

Αναγέννηση Θαλασσιάς – Άτλας Σελίνου

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Κεντητή – Άρης Αβάτου

Εχίνος Σπορ – Ερμής Μάνδρας

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Κεσσάνη Ερασμίου – Ασπίδα Ξάνθης

Άρης Πετεινού – ΑΕ Ξάνθης

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Βιστωνίδα

Ηρακλής Ζυγού – Φίλιππος Δροσερού

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ

Share it