Search

Η ανάλυση του Foxbet στο Ολυμπιακός – Μπέτις

Στη μάχη του Europa League ρίχνεται την Πέμπτη ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Μπέτις. Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων». Διαβάστε την ανάλυση και τις εκτιμήσεις του Foxbet.gr.

Ολυμπιακός

Τα… χρειάστηκε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή το βράδυ, όπου πήρε τη νίκη (2-1) με γκολ στο φινάλε του αγώνα. Προηγήθηκε με μια «ρουκέτα» του Καμαρά από τα 30 μέτρα στο 17’, με τον νεαρό χαφ να ψηφίζεται μετά το τέλος του αγώνα και MVP. Δεν το «καθάρισε» ο Ολυμπιακός και οι Αρκάδες εκμεταλλεύτηκαν μια αδράνεια στην άμυνα στο 67’ για το 1-1. Μάλιστα στο 86’ θα μπορούσαν να έχουν κάνει το 1-2, σε νέο λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων. Τελικά ο Νάτχο έγινε ο λυτρωτής για τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις, ο οποίος δέχθηκε την μπάλα έπειτα από ωραίο σπάσιμο με το κεφάλι από τον Γκερέρο και έγραψε το τελικό 2-1. Πήραν «ψυχολογία » οι ερυθρόλευκοι ενόψει Μπέτις, αλλά χτύπησαν και… καμπανάκια για τα λάθη στην άμυνα. «Θα γίνει ματς υψηλής ποιότητας, πρέπει να έχουμε την κατοχή», τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τους «μπέτικος».

Αγωνιστικά Νέα: Παραδέχθηκε σε δηλώσεις του ότι θα γίνουν ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά δεν αναμένονται πολλές όπως είπε. Ο Μερία δείχνει σε καλή κατάσταση και θα πάρει την θέση του Μιράντα όπως όλα δείχνουν στο κέντρο της άμυνας. Ο Γιάγια Τουρέ δεν είναι ακόμα στο 100% και θα χρειαστεί λίγες προπονήσεις ακόμα. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Γκιγιέρμε αντί του Μπουχαλάκη, αλλά δεν είναι πολλές οι πιθανότητες.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Γιαννιώτης – Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Μερία, Τσιμίκας – Καμαρά, Μπουχαλάκης – Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε – Γκερέρο

Μπέτις

Δείχνει να συνέρχεται μετά το απροσδόκητο 0-3 από την Λεβάντε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στα επόμενα τρία πήρε μια νίκη (επί της μισητής Σεβίλλης εντός 1-0) και δύο 0-0 εκτός έδρας. Κράτησε ανέπαφη την εστία της και ο Κίκε Σετιέν δείχνει την διάθεση να αλλάξει τα περσινά κακώς κείμενα στην άμυνα, που δεχόταν γκολ πολύ εύκολα. Στο πιο πρόσφατο, πήγε στην έδρα της Βαλένθια και πήρε την ισοπαλία δίχως γκολ, σχετικά εύκολα, μιας και έκανε καλή εμφάνιση, όπου απείλησε, αλλά και απειλήθηκε. Γενικά το 0-0 μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο. Δεν δείχνει πάντως την περσινή επιθετική διάθεση και το μόλις ένα γκολ ενεργητικό σε τέσσερα ματς, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Επανέρχεται στην Ευρώπη έπειτα από πέντε χρόνια σχεδόν κι αυτό από μόνο του έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις της. «Επιστρέφουμε στην Ευρώπη και σαφώς θα δείξουμε την απαραίτητη προσήλωση στη διοργάνωση», τα λόγια του έμπειρου τεχνικού.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην προπονηθεί η Μπέτις στο «Γ. Καραϊσκάκης», με το χορτάρι να είναι επιβαρυμένο, αλλά ο Σετιέν δεν το συζήτησε καν, διότι ήθελε οι παίκτες του να εξοικειωθούν με το γήπεδο. Δεν ταξίδεψε με την αποστολή ο βασικότατος χαφ Καρβάλιο, ο οποίος τραυματίστηκε απέναντι στην Βαλένθια. Εκτός και ο αμυντικός Φεντάλ με πρόβλημα τραυματισμού. Δεν αποκλείονται ορισμένες αλλαγές «φρεσκαρίσματος», αλλά είναι μεγάλη η ποιότητα που έχουν οι παίκτες της Μπέτις.

Πιθανή ενδεκάδα: (3-4-2-1): Πάου Λόπεθ – Μαντί, Μπαρτρά, Σίντνεϊ – Τέγιο, Λο Σέλσο, Τσάβι Γκαρσία, Μπαρακάν – Ινούι, Χοακίν – Σέρχιο Λεόν

Διαβάστε τα προγνωστικά για το Ολυμπιακός – Μπέτις  εδώ

Share it