Search

Διεθνές τουρνουά καλαθοσφαίρισης ΑΜΕΑ το Σαββατοκύριακο στην Καβάλα!

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Α.Μ.-Θ. μαζί με την Ο.Σ.Ε.Κ.Α., το νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Καβάλας και τον αθλητικό σύλλογο ΑμεΑ “Ίρις Καβάλας” διοργανώνουν διεθνές τουρνουά καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο “Rebound Φιλίας” στην Καβάλα.

Για το σκοπό αυτό έγινε συνάντηση των προέδρων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ Σωτήρη Σωτηριάδη και της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) Χρήστου Καλούδη για τη διοργάνωση τουρνουά καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο στην Καβάλα 22-24 Σεπτεμβρίου 2018. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου ΑμεΑ «Ίρις Καβάλας» Τάσος Βιζικίδης κι ο διευθυντής του παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Καβάλας Σταύρος Γιαννουλίδης.

Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων: Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Συμμετέχουν: Εθνική Βουλγαρίας, Εθνική Ελλάδας, Άρης Θεσσαλονίκης και Ίρις Καβάλας.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου (τελικός) στο Δ.Α.Κ. “Αλεξάνδρα Δήμογλου” (κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καλαμίτσας Καβάλας). Ελεύθερη είσοδος.

Share it