Search

Η ξεχωριστή βράβευση στην πρώτη φοιτήτρια απο το Δροσερό απο τον Πρόεδρο του Φίλιππου(+pics)

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή(19/9) ημέρα για τον οικισμό του Δροσερού, με τον Φίλιππο Δροσερού να φέρνει μια πολύ σημαντική ισοπαλία με τον Ορφέα Ξάνθης αλλά το σημαντικότερο ήταν αυτό που έγινε πριν την έναρξη του αγώνα.

Ποιο συγκεκριμένα ο αναμορφωτής του Φίλιππου Δροσερού, και Αντιδήμαρχος, Φερτούν Χασάνογλου τίμησε τη νεαρή Βιζδάν Αλή Ογλού, που έγινε η πρώτη κοπέλα από τον υποβαθμισμένο οικισμό που κατάφερε να περάσει στο πανεπιστήμιο, και ποιο συγκεκριμένα πέτυχε την εισαγωγή της στη Φιλολογία του Ρεθύμνου με μια πολύ καλή επίδοση. Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της επιτυχίας, πρέπει να συνυπολογίσει ότι τα κορίτσια του οικισμού φτάνουν συνήθως μέχρι το Γυμνάσιο και δεν παρακολουθύν το Λύκειο, ενώ ακόμη και αυτό μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν κατάκτηση.

Άλλωστε ο Πρόεδρος της ομάδας του Δροσερού έχει εκφράσει πολλές φορές τον στόχο του που είναι ο οικισμός να αλλάξει εικόνα και οι κάτοικοι να μην αντιμετωπίζονται ρατσιστικά. Για αυτό το σκοπό επέλεξε η βράβευση να γίνει εντός γηπέδου και παρουσία των παιδιών του Μορφωτικού Συλλόγου Δροσερού, ώστε η Βιζδάν να αποτελέσει λαμπρό παράδειγμα για τη νεολαία του οικισμού και να υπάρξουν και άλλα παιδιά στο μέλλον που θα ειαχθούν στο Πανεπιστήμιο.

Στα αγωνιστικά η ταλαντούχα ομάδα του Φίλιππου ενθουσίασε με την παρουσία της στο δεύτερο μέρος, και πλέον το Σάββατο παίζει τα ρέστα του στο ματς με τον Ηρακλή στον Ζυγό.

Share it