Search

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας των Κυκλώπων ενόψει Α1

Το γυναικείο τμήμα των Κυκλώπων φέτος θα είναι μία απ’  τις τέσσερις ομάδες (μαζί με ΑΟ Ξάνθη, ΑΕ Κομοτηνής και Εθνικό Αλεξανδρούπολης) που θα εκπροσωπήσουν τη Θράκη στη μεγαλύτερη κατηγορία κάποιου απ’  τα δημοφιλέστερα ομαδικά αθλήματα.

Ήδη τα κορίτσια του Άκη Χαραλαμπίδη έχουν ολοκληρώσει το μισό στάδιο της προετοιμασίας (η οποία ξεκίνη στις 16 του Αυγούστου), δουλεύοντας πρωτίστως στη φυσική κατάσταση με τρέξιμο, αλλά και την μυϊκή ενδυνάμωση  και συναρμογή με βάρη και χρήση πολλών ασκήσεων με διάφορες παραλλαγές κάθε φορά. Παράλληλα, πραγματοποιείται “δουλειά”  και στην τακτική με προπονήσεις στο “Μ. Παρασκευόπουλος”, για να παρουσιαστούν οι Κύκλωπες όσο το δυνατότερον πιο ανταγωνιστικές στο υψηλών απαιτήσεων πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Μόνο εύκολο δεν θα είναι αυτό, καθώς η ομάδα του Άκη Χαραλαμπίδη, είναι ένα νεανικό σύνολο με κορίτσια στη συντριπτική τους πλειοψηφία νεαρής ηλικίας, με τα οποία η ομάδα έφτασε στην Α1.

Νέες μεταγραφές μόλις δύο, αμφότερες απ’  τον σύλλογο του Δημοκριτείου Κομοτηνής. Ο λόγος για τις Μπαλασούδη Βασιλικη (τερματοφύλακας) και Φανή Λαμπροπούλου (πίβοτ).

Πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το διήμερο 13-14 Οκτωβρίου (όπου η συγκυρία έφερε την ομάδα της Αλεξανδρούπολης να υποδέχεται τις Αλεξανδρουπολίτισσες και Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες στο Beach Handball με την Εθνική αδερφές Κεπεσίδου) οι Κύκλωπες θα πραγματοποιήσουν δύο φιλικά με την  ομάδα της Προσοτσάνης, που θα λειτουργήσουν ως τα τελευταία τεστ πριν την πρώτη σέντρα.

Share it