Search

Ατομικό πρωτάθλημα Rapid διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Κομοτηνής!

Το 1ο ατομικό πρωτάθλημα Rapid διοργανώνει στην πόλη μας ο Σκακιστικός Όμιλος Κομοτηνής, σε συνεργασία με το Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis, προσκαλώντας όλους τους σκακιστές της πόλης, ανεξαρτήτου ηλικίας «να έρθουν να παίξουμε σκάκι για την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους».

Όπως αναφέρει και ο Παρατηρητής της Θράκης, οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στον κεντρικό στεγασμένο χώρο του Εμπορικού Κέντρου Kosmopolis. H προσέλευση και η εγγραφή συμμετοχής στους αγώνες θα γίνεται από τις 17:00 έως 17:30 στον χώρο διεξαγωγής αγώνων ή στο e-mail: [email protected].

Η οριστική επιβεβαίωση των συμμετοχών για τους αγώνες θα πραγματοποιηθεί με την φυσική παρουσία των συμμετεχόντων έως τις 17:30. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η έναρξη των αγώνων.

Οι αθλητές θα αγωνιστούν σε ένα γκρουπ ανεξαρτήτου ηλικίας, σύμφωνα τους κανονισμούς της ΕΣΟ και της FIDE. Το σύστημα αγώνων θα είναι Ελβετικό 5 γύρων και θα υπάρχουν διαθέσιμα ως χρόνος σκέψης 15 λεπτά για κάθε παίκτη. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα ισχύουν τα εξής κριτήρια για την άρση της: 1) Αποτέλεσμα τουρνουά μεταξύ ισόβαθμων, 2) Μπούχολτς (άθροισμα βαθμών αντιπάλων, 3) Σόννεμπορν-Μπέργκερ, 4) Άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας.

Η λήξη των αγώνων έχει οριστεί για τις 21.00 οπότε και θα ακολουθήσει η τελετή λήξης και οι απονομές επάθλων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Ατομικό Πρωτάθλημα  (1ος- 5ος Γύρος) Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 17.30μμ – 09:00μμ
Τελετή Λήξης – Απονομές Επάθλων Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 09.00μμ

ΕΠΑΘΛΑ ΝΙΚΗΤΩΝ 

Ατομικά 1ο , 2ο, 3ο νικητή του Τουρνουά και στο καλύτερο κορίτσι.
Αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής θα απονεμηθούν σε όλους τους συμμετέχοντες

Info
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974848062 Νικόλαος Φωτεινιάς και στο Facebook: ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

Share it