Search

Το ευχαριστώ του Μανώλη Σιώπη και οι δηλώσεις Ερέρα για το ντεμπούτο του Εβρίτη με την φανέλα του Άρη!

Ο Μανώλης Σιώπης πήρε τα πρώτο του λεπτά συμμετοχής με την φανέλα του Άρη, περνώντας ως αλλαγή στο 75′ λεπτό του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, στη θέση του Χαβιέ Ματίγια.

Ο 24χρονος Εβρίτης μέσος μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη του Άρη με 2-0 δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, από την μια τον κόσμο της ομάδας και από την άλλη τον ίδιο με τα “κιτρινόμαυρα”, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους φίλους των “Κίτρινων” για την συμπαράσταση τους και το χειροκρότημα που εισέπραξε ο ίδιος.

Ενώ να σημειώσουμε πως ο Ισπανός τεχνικός του Άρη Πάκο Ερέρα σε ερώτηση για την πρώτη συμμετοχή του Σιώπη απάντησε «Χάναμε έδαφος στο κέντρο, ο Ματίγια ήταν αρκετά κουρασμένος, οπότε με την είσοδο του Σιώπη είδαμε βελτίωση και γίναμε πιο γρήγοροι. Θα γίνει και στο μέλλον. Η ιδέα ήταν κλείσουμε στο κέντρο την ομάδα με τον Κολάσο, τον Μπάσα και τον Σιώπη. Για να αποφασίσω την 11αδα πρέπει να μελετήσω τον αντίπαλο καλά. Δεν μπορώ να πάρω την απόφαση μέχρι και 1-2 μέρες πριν τον αγώνα, για να ξέρω καλά τον αντίπαλο. Ο Σιώπης είχε καλή απόδοση και μπορεί να λειτουργήσει καλά στο μέλλον».

Share it