Search

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το τουρνουά mini volley του Άθλου Ορεστιάδας!(+photos)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά mini volley για αγόρια και κορίτσια από 4 έως 12 ετών, που διοργάνωσε ο Άθλος Ορεστιάδας. Μικρά και μεγάλα παιδιά βρέθηκαν το Σάββατο 15/9 στο 2ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας για να γνωρίσουν τα μυστικά του βόλεϊ αλλά και για να δοκιμάσουν αυτό το άθλημα.

Για το άθλημα και για τη διοργάνωση μας μίλησαν κάποιοι από τους προπονητές του Άθλου Ορεστιάδας.

Οι δηλώσεις των προπονητών του Άθλου:

Μπάμπης Σταματόπουλος: «Είναι αρχές Σεπτεμβρίου και είπαμε να φωνάξουμε τα παιδιά, εδώ στο 2ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας για να παίξουν όλα μαζί βόλεϊ. Ο σύλλογος είναι καινούριος και θέλουμε με αυτόν τον τρόπο να γνωρίσει ο κόσμος και τα παιδιά ότι υπάρχει αυτός ο σύλλογος στην Ορεστιάδα που ασχολείται με το άθλημα του βόλεϊ, που τόσο πολύ το αγαπάει η Ορεστιάδα.»

Γιώργος Λαχτάρας: «Σήμερα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργανώθηκε για τα παιδιά. Είχαμε αρκετά καλή προσέλευση και τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν. Το επίπεδο είναι αρκετά καλό και υπάρχει ζήτηση για το άθλημα του βόλεϊ.»

Ανθή Γιακμογλίδου: «Σήμερα οργανώσαμε αυτή τη διοργάνωση για όλα τα παιδιά από ηλικίες από 4 εως 14 ετών. Είχαμε αρκετά μεγάλλη συμμετοχή και τώρα έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις μας που είναι στο παλαιό κλειστό της Ορεστιάδας και γίνονται 3 φορές την εβδομάδα. Σήμερα τα παιδιά φάνηκαν ευχαριστημένα, δοκιμάσαν νέες δραστηριότητες, παίξανε και είμαστε χαρούμενοι για αυτό.»

Το φωτορεπορτάζ της διοργάνωσης:

Share it