Search

“Αστεράτη” ενίσχυση στην επίθεση με Μανώλη Ανδρέου για την Ασπίδα Ξάνθης!

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής βρίσκεται η Ασπίδα Ξάνθης, με την περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ξάνθης να προχωρά σε ακόμη μια μεταγραφική ενίσχυση ενός παίκτη που ξεχώριζε με την παρουσία του στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο λόγος για τον Θεσσαλονικιό μεσοεπιθετικό Μανώλη Ανδρέου, που μετά την εξαιρετική του παρουσία την τελευταία τριετία(2,5 για την ακρίβεια) στον Αστέρα Μαγικού τη νέα χρονιά θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε Εθνική κατηγορία φορώντας τα χρώματα της ιστορικής Ασπίδας.

Με αυτή την κίνηση ο Χρήστος Σαμαράς, που έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη μια και έχουν συνεργαστεί στον Αστέρα, ενισχύει την μεσοεπιθετική του γραμμή, με την Ασπίδα να βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών της ώστε με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 30 Σεπτεμβρίου, να έχει συμπληρωθεί το ρόστερ.

Η ανακοίνωση της Ασπίδας αναφέρει:

Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Ανδρέου από τον ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΙΚΟΥ. Καλωσορίζουμε τον Μανώλη, του ευχόμαστε καλή επιτυχία και ευχαριστούμε τον ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΙΚΟΥ και την οικογένεια Ελευθεριάδη για την άριστη συνεργασία.

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής

Share it