Search

Αντίπαλοι μόνο εντός τεσσάρων γραμμών! Στο πλευρό του Αβάτου οι Ορφέας και Ασπίδα Ξάνθης

“Η αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου”. η φράση αυτή απο την ανακοίνωση της Ασπίδα Ξάνθης τα λέει όλα για την θερμή υποστήριξη που είχε ο Άρης Αβάτου από όλη την ποδοσφαιρική Ξάνθη, με τους ιθύνοντες και ποδοσφαιριστές των δύο αντιπάλων του Άρη στην Γ’ Εθνική και  συμπολιτών του Ορφέα και Ασπίδα Ξάνθης να δείχνει την κοινή γραμμή και φιλοσοφία των τριών “μεγάλων” του ερασιτεχνικού της Ξάνθης.

Ο συγκάτοικος του Άρη Αβάτου στο γήπεδο του ΑΟΞ, Ορφέας Ξάνθης και ο Μπάμπης Χατζημεστής που υποστήριξε με θέρμη τις προσπάθειες της ομάδας του Αβάτου ανέφερε στο δελτίο τύπου της: “Τα θερμά μας συγχαρητήρια στη ομάδα του Άρη Αβάτου για την μεγάλη διάκριση να περάσει στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος μπράβο σας”

Ενώ απο την πλευρά της η Ασπίδα Ξάνθης, με τον Πρόεδρο της Απόστολο Πασλάκη να παρακολουθεί το ματς κοντά στον Πρόεδρο του Αβάτου Ηλία Κοτόπουλο, έγραψε στο δελτίο τύπου της: “Συγχαίρουμε την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ για την ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος. Η πρόκριση ήταν δίκαιη και άξια. Όπως έχουμε ξαναπεί, η αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου κατά τη διάρκεια των μεταξύ μας αγώνων. Κάθε επιτυχία ομάδας της Ξάνθης, αντικατοπτρίζει τις προσπάθειες των ανθρώπων που την συναπαρτίζουν και πρέπει να αναγνωρίζεται από όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Ο μικρόκοσμος μας βάλλεται από παντού, κατά βάση άδικα. Οφείλουμε να τον προστατεύσουμε, αναγνωρίζοντας τις επιτυχίες και προάγοντας τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό, χωρίς υστεροβουλίες, υπενθυμίζοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι διαβατήριο προβολής για την Ξάνθη. Καλή επιτυχία στον ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ και στον όμιλο του Κυπέλλου.”

Share it