Search

Την Τρίτη κληρώνει για ΑΟΞ και Άρη Αβάτου στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας! Οι πιθανοί αντίπαλοι και τα γκρούπ δυναμικότητας

H κλήρωση για τους αγώνες της 4ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου, θα διεξαχθεί την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή. Με την Ξάνθη να μετέχει στο πρώτο γκρούπ δυναμικότητας ενώ ο Άρης Αβάτου στο τέταρτο.

Στην πρώτη κληρωτίδα θα τοποθετηθούν οι ομάδες της Super League που κατατάχτηκαν στη λήξη της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος 2017-2018 στις θέσεις 1 έως 8 της βαθμολογίας. Οι ομάδες αυτές θα καταλαμβάνουν την 1η θέση στον όμιλο που θα κληρώνονται.

Στη δεύτερη κληρωτίδα θα τοποθετηθούν οι ομάδες της Super League που κατατάχθηκαν στη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος 2017-2018 στις θέσεις εννιά έως δεκατέσσερα (9 έως 14) και οι δύο (2) ομάδες που προβιβάστηκαν από τη Football League. Οι ομάδες αυτές θα καταλαμβάνουν την 2η θέση στον όμιλο που θα κληρώνονται.

Στην τρίτη κληρωτίδα από τις δέκα έξι (16) ομάδες που προκρίθηκαν από την 3η Φάση, θα τοποθετηθούν οι οχτώ (8) πρώτες βαθμολογικά ομάδες της Football League όπως κατατάχθηκαν στη λήξη της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος 2017-2018. Οι ομάδες αυτές θα καταλαμβάνουν την 3η θέση στον όμιλο που θα κληρώνονται. Μοναδική εκκρεμότητα αποτελεί το ποια απο τους περσινού πρωταθλητές των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής, Ηρακλής η Αήττητος Σπάτων θα πάρει θέση στο τρίτο και ποιά στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας κάτι που θα καθοριστεί απο την ΕΠΟ.

Τέλος στην τέταρτη κληρωτίδα θα τοποθετηθούν οι υπόλοιπες οχτώ (8) ομάδες. Οι ομάδες αυτές θα καταλαμβάνουν την 4η θέση στον όμιλο που θα κληρώνονται.

Αναλυτικά:

Α’ ΓΚΡΟΥΠ

ΑΕΚ

ΠΑΟΚ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΟ ΞΑΝΘΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Β’ ΓΚΡΟΥΠ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΜΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΟΦΗ

ΑΡΗΣ

Γ’ ΓΚΡΟΥΠ

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ(ΠΟΝΤΟΥ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ

Δ’ ΓΚΡΟΥΠ

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ

ΗΡΟΔΟΤΟΣ

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Share it