Search

Photos: Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η πρόκριση για την Αναγέννηση Παγουρίων επί του Πόντου Κομοτηνής!

Την νίκη με 2-6, πιο δύσκολα από όσο φανερώνει το τελικό σκορ, κατέκτησε η Αναγέννηση Παγουρίων επί του Πόντου Κομοτηνής στο γήπεδο της Εκτενεπόλ, με την ομάδα του Μεμέτ Μεμέτ να κατακτά την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου “The Cups” ΕΠΣ Θράκης!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο λίγο η αμυντική υπερπροσπάθεια των γηπεδούχων, λίγο ο Κυνηγόπουλος και λίγο η αστοχία κράτησαν τις δύο ομάδες ισόπαλες μέχρι το ημίχρονο! Μετά την ανάπαυλα η Αναγέννηση άρχισε να πατά καλύτερα και πιο οργανωμένα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να φτάσει σε αυτή την ευρεία νίκη.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 13′ όταν ο Κυνηγόπουλος απόκρουσε το πλασέ του Αθανάσαρου, με τον Παπαδόπουλο να πατά περιοχή δύο λεπτά αργότερα και να κερδίζει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπατζάκας για το 1-0. Τα Παγούρια βρήκαν το γκολ στο 29′ με τον Μακρή να βρίσκει με κάθετη μπαλιά τον Τοτονίδη, που έκανε το 1-1. Στο 47′ η κεφαλιά του Κωνσταντή ήταν αδύναμη, ενώ στην συνέχεια τα σουτ των Πολυμένωφ, Τοτονίδη και Αθανάσαρου δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Κυνηγόπουλο.

Στο 58′ μετά από κόρνερ του Κεφή και την πρώτη κεφαλιά του Πολυμένωφ, ο Τοτονίδης με νέα κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο 63′ ο ίδιος παίκτης με πλασέ έκανε το 1-3. Στο 65′ το σουτ του Βουτσά έδιωξε σε κόρνερ ο Μαγδαληνός, στο 67′ μετά από μεταβίβαση του Αθανάσαρου, ο Κεφής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4, ενώ στο 74′ ο Βουτσάς με ψηλοκρεμαστό πλασέ μείωσε σε 2-4.

Στο 76′ ο Πολυμένωφ με εκτέλεση φάουλ που κόντραρε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-5 και στο 80′ ο Αθανάσαρος με πολύ ωραίο σουτ σημείωσε το τελικό 2-6!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης με βοηθούς τους Κίνα και Κελεσίδη. Δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα η διαιτητική τριπλέτα στο παιχνίδι, με τον κ. Κουμπαράκη να είναι σχεδόν αλάνθαστος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πόντος Κομοτηνής: Κυνηγόπουλος, Ζάγκας (75′ Τσιλιγκαρίδης Ν.), Τουρνατζίδης, Μπατζάκας, Τριανταφυλλίδης, Τσιλιγκαρίδης Χ., Αμοιρόπουλος Ε. (46′ Χατζίδης), Αμοιρόπουλος Γ. (70′ Κοτανίδης), Βουτσάς, Παπουτσίδης (56′ Μπαστονόπουλος), Παπαδόπουλος.

Αναγέννηση Παγουρίων (Μεμέτ Μεμέτ): Μαγδαληνός, Σβυντρίδης (46′ Τσόγιας), Ασλαμαζίδης, Πολιτίδης, Μακρής, Κωνσταντής, Πολυμένωφ (77′ Μητιληναίος), Λιόλιος (62′ Αλεξόπουλος), Αθανάσαρος, Κεφής (78′ Νταλάκος), Τοτονίδης.

Share it