Search

Στις 18 Σεπτεμβρίου η επίσημη παρουσίαση της ΑΕ Κομοτηνής!

Την Τρίτη 18/9 στις 20:30 στην αίθουσα “Γεώργιος Παυλίδης” της Π.Ε. Ροδόπης, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής για τη νέα σεζόν που θα την βρει μετά από 20 χρόνια στη Volley League.

Μαζί με την παρουσίαση θα λάβει χώρα η βράβευση από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη για την άνοδο της ομάδας στην Volley League, ενώ με το πέρας της εκδήλωσης αθλητές και προπονητές θα είναι στη διάθεση του κοινού για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Η ανακοίνωση της Α.Ε.Κ.:

Η Ομάδα μας επιστρέφει στα σαλόνια της Volleyleague μετά από 20 χρόνια και όλοι καλούνται να αποτελέσουν τον 7ο παίχτη!

Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας και του τεχνικού επιτελείου θα γίνει την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στην αίθουσα “Γεώργιος Παυλίδης” της Π.Ε. Ροδόπης.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη για την άνοδο της ομάδας στην Volleyleague ενώ με το πέρας της εκδήλωσης Αθλητές και Προπονητές θα είναι στη διάθεση του Κοινού για Φωτογραφίες και Αυτόγραφα.

Όλη η πόλη αγκαλιάζει την προσπάθεια της ομάδας της πόλης μας, της ΑΕ Κομοτηνής και συμμετέχει στο όμορφο ταξίδι στην Volleyleague!!!

Share it