Search

Κώστας Τσαμούρης: “Θα παίξω απέναντι σε φίλους, δεν θα υποτιμήσουμε τον Άρη Αβάτου”

Για το παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου(18:30 LIVE Sportsaddict) μίλησε στο Sportsaddict ο ξανθιώτης αμυντικός του Πλατανιά, Κώστας Τσαμούρης.

Ο 23χρονος Ξανθιώτης αμυντικός που θα βρεθεί απέναντι σε φίλους του, όπως τόνισε και ο ίδιος, μεταγράφηκε φέτος στην Κρητική ομάδα μετά απο μια πολύ δύσκολη χρονιά στον Πανσερραϊκό με τον ίδιο να ευελπιστεί η καριέρα του να επιστρέψει στην κανονικότητα σε ένα πολύ οργανωμένο σωματείο όπως ο Πλατανιάς. Ο Τσαμούρης μίλησε στο SA για το ματς με τον Άρη Αβάτου και πως προετοιμάστηκε ο Πλατανιάς για αυτό το παιχνίδι και φυσικά πως το περιμένει και ο ίδιος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί στην ομάδα της Αβάτου να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά μας είπε:

Αρχικά ο Κώστας Τσαμούρης μίλησε για την επιλογή του να συνεχίσει στην ομάδα του Πλατανιά Χανίων: “Η ομάδα είναι απο τις ποιο οργανωμένες στην Ελλάδα, άλλωστε μέχρι και πέρσι έπαιζε στην Super League, έχει μεγάλη δυναμική, πολύ ωραίες εγκαταστάσεις και με έπεισε το πλάνο της διοίκησης και του τεχνικού τιμ που θέτει υψηλούς στόχους και θέλει να επιστρέφει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Ειδικά μετά τα όσα έζησα πέρσι με όσα έγιναν στον Πανσερραϊκό που υποβιβάστηκε λόγω των πολλώ οικονομικών προβλημάτων, ακριβώς το αντίθετο απο αυτά που συναντά κανείς στον Πλατανιά που σου παρέχει τα πάντα για να παίξεις ποδόσφαιρο απερίσπαστος”

Για το πως αντιμετωπίζουν στον Πλατανιά το ματς με τον Άρη Αβάτου: ” Στην ομάδα το ματς τον Άρη Αβάτου το έχουν δει ως ένα πολύ σημαντικό τεστ και κανείς δεν υποτιμά την δυσκολία που θα έχει το ματς, άλλωστε και σε φιλικά που δώσαμε με ομάδες της Γ’ Εθνικής έχουμε δει οτι το επίπεδο είναι αρκετά ανεβασμένο.”

Και πως ο ίδιος: ” Εγώ προσωπικά τα ξέρω τα παιδιά απο το Άβατο, έχω πολλούς φίλους στην ομάδα άλλωστε και ο Πρόεδρος είναι καλός μου φίλος, ξέρω πόσο μεγάλη προσπάθεια έχουν κάνει αυτά τα χρόνια. Είναι μια πολύ καλή και συμπαγής ομάδα και προσωπικά λέω καθημερινά σε όλους στην ομάδα πως δεν θα είναι εύκολο ματς, και με την παρουσία αρκετού κόσμου θα κάνει ποιο δύσκολο το έργο μας. Για μένα είναι μεγάλη πρόκληση που θα αγωνιστεί ξανά μπροστά στο κοινό της Ξάνθης, σε φίλους και συγγενείς. Αλλά όπως σου είπα για μένα είναι πολύ σημαντικό ματς γιατί θα βρω απέναντι πολλούς φίλους μου οπότε θα είναι πολύ ξεχωριστό παιχνίδι για μένα.”

Για το αν αποτελεί μειονέκτημα για την ομάδα του ότι σε τέτοια ματς το φαβορί, όπως ο Πλατανιάς, είναι ο μόνος που μπορεί να χάσει και αν έχει γίνει το σχετικό σκάουτινγκ απο πλευράς της ομάδας, ο Κώστας Τσαμούρης ανέφερε: ” Ο κοουτς απ’ όσο γνωρίζω έχει κάνει το σχετικό ψάξιμο μιλώντας με αρκετούς ανθρώπους για να μάθει στοιχεία για το Άβατο, αλλά εμείς αρχικά κοιτάμε την δική μας ομάδα. Πάντα τέτοια ματς έχουν μεγάλο δείκτη δυσκολίας για το φαβορί γιατί θα βρεις απέναντι σου μια ομάδα παθιασμένη που παίζει τα ρέστα της για να πετύχει κάτι μεγάλο οπότε και εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε με την  ανάλογη σοβαρότητα.

Για την καθυστέρηση του πρωταθλήματος της Football League και αν τους επηρεάζει μια και όπως δείχνουν τα πράγματα θα καθυστερήσει και άλλο η έναρξη του: “Ισχύει αυτό, ότι έχουμε κερδίσει σε φυσική κατάσταση και  τακτική το έχουμε κάνει σε φιλικά και προπονήσεις. Όπως φαίνεται θα καθυστερήσει και άλλο το πρωτάθλημα, αλλά ελπίζω αυτό να μην μας επηρεάσει στο ματς του ΑΟΞ.”

Share it