Search

Με εμφάνιση “πέντε αστέρων” κόντρα στην ΑΕ Ξάνθης βλέπει προημιτελικά η Ασπίδα Ξάνθης!

Σαν σίφουνας πέρασε απο την Λευκόπετρα η Ασπίδα Ξάνθης που δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στην πρεμιέρα της Β’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης επικρατώντας με 5-0 της Αθλητικής Ένωσης Ξάνθης.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά ήταν επιβλητική απο την αρχή του αγώνα, με το ημίχρονο να είναι 3-0, μην επιτρέποντας σε κανένα σημείο του αγώνα τους τυπικά γηπεδούχους να την απειλήσουν. Η ομάδα της Ασπίδας που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για την Γ’ Εθνική είχε σε εξαιρετική μέρα τον αρχηγό της Χάρη Κατσή που πέτυχε δύο όμορφα τέρματα ενώ κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο ο Γιάννης Χριστοφορίδης άνοιξε το σκορ. Ενώ για την Ασπίδα σκόραραν επίσης και οι νεαροί Κοντογιαννίδης και Πεντεζίδης, με τους μικρούς ηλικιακά της ομάδας να είναι τα μεγάλα κέρδη της αναμέτρησης.

Πλέον η Ασπίδα έχει ακόμη δύο ματς στον όμιλο μπροστά της οπού θέλει ανάλογες εμφανίσεις, αρχής γενομένης απο το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πετεινό, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής και παράλληλα να πάρει την πρωτιά του ομίλου που θα τις φέρεις καλή κλήρωση στα προημιτελικά. Απο την άλλη η ΑΕ Ξάνθης έδειξε αρκετές αδυναμίες, έχοντας βέβαια την ατυχία μετά το Άβατο να βρει μπροστά της και δεύτερη ομάδα Γ’ Εθνικής, με την ομάδα της Ξάνθης πάντως να δείχνει πολύ επηρεασμένη απο τις εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος στον σύλλογο, με την ΑΕΞ πλέον να στρέφει την προσοχή της στο καθοριστικό ματς της Τετάρτης με την Κεσσάνη Ερασμίου οπού θέλει να βγάλει αντίδραση

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Γιώργο Πασχαλίδη και Μιχάλη Ιωαννίδη.

ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ: Μωϋσιάδης(46′ Ομέρογλου), Ιακωβίδης, Μουμίν Ντόους, Τοπουζίδης, Μπακάλ, Σεπετσή, Σαλήογλου(46′ Κίρατζη) Μ., Μιχτάρ Κιουτσούκ(46′ Φεράτογλου), Ξανθόπουλος, Χαραλαμπίδης(70′ Μολλά Ισείν), Καρά Αλή

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Χατζηγεωργίου, Σαμαράς Ανδρ., Κοντογιαννίδης, Σάββογλου Ρ., Χριστοφορίδης(46′ Βαγιανός, Νταμπανλής, Μπαργκάν, Θεοφυλάκης(58′ Πεντεζίδης), Κατσής(60′ Κούπας), Παπαδόπουλος Ν.(46′ Νικολούδης), Μαλαδένης Μ.

Share it