Search

Photos: Ισόπαλο το πρώτο εντός των Νέων της Ξάνθης σε ματς που τα είχε όλα με Παναιτωλικό!

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των Νέων της Ξάνθης που αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα όμως δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το πλεονέκτημα μένοντας τελικά στην ισοπαλία κόντρα στην ομάδα του Παναιτωλικού.

Στο παιχνίδι που έγινε παρουσία του προπονητή της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς, και σύσσωμου του Τεχνικού τιμ της Ανδρικής ομάδας, η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή είχε καλές στιγμές στο πρώτο μέρος όπως όμως και η ομάδα του Λουτσιάνο Ντε Σόσουζα που μπήκε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο δεύτερο μέρος.

Σε ένα ισορροπημένο ματς στο 71′ οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Αγγελόπουλου με απευθείας κόκκινη, για εξύβριση σε αντίπαλο. Παρά το μειονέκτημα η ομάδα της Ξάνθης με απίστευτο σουτ του Γιάννη Φάκη στο 78′ πήραν το προβάδισμα, όμως η χαρά τους κράτησε μόνο τρία λεπτά όταν σε μετά απο κεφαλιά του Θώδη που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Γκάρα ο Καββαδίας πήρε το ριμπάουντ και με προβολή έκανε το 1-1. Με τους παίκτες του “Λούτσι”να πιέζουν στα τελευταία λεπτά χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την ξανθιώτικη εστία.

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για τους Νέους της Ξάνθης που και την επόμενη εβδομάδα αγωνίζονται εντός καθώς θα υποδεχτούν τον ΟΦΗ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Δημήτρη Κηλικιώτη.

Πλήθος κόσμου στο πρώτο εντός της ομάδας, οπού το παρών έδωσαν και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, Βεριντιάνο Μαρτσέλο, Ζήσης Βρύζας, Μάκης Τζάτζος, Άγγελος Διγκόζης ο Τεχνικός Διευθυντής της Ξάνθης Γιάννης Παπαδημητρίου και ο Τιμ Μάνατζερ της ξανθιώτικης ΠΑΕ, Κώστας Τσαλίκης. Άλλωστε η παρουσία του βετεράνου ποδοσφαιρισιτή της Ξάνθης και πρώην μέλους του τεχνικού τιμκαι νυν προπονητής των Νέων του Παναιτωλικού Λουτσιάνο Ντε Σόουζα αποτέλεσε καλή αφορμή. Ενώ για τον Δίγκοζη έπαιξε ρόλο και η παρουσία του γιού του στους Αγρινιώτες.

ΑΟ Ξάνθη(Κώστας Μπεδρελής): Γκαράς, Ποδαράς(38΄Γκατζόγιας), Λεωντσάκος, Τενεκές, Γιανναράκης, Γράβας(87′ Κίπι), Κακουλίδης(63′ Τριανταφύλλου), Αγγελόπουλος, Φάκης, Τσάπαρης, Τσιλιγγίρης.

Παναιτωλικός(Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Καλατζής, Τσιαντής(Θώδης), Φρατζέσκος, Πανταζής(59′ Φυτόπουλος), Σκόνδρας(52′ Διγκόζης), Καββαδίας, Ντόβας, Γιαννιώτης, Γρηγοριάδης, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας.

Share it