Search

Το 3 στα 3 Α.Ε.Κ. και Π.Α.Ο.Κ. πριν το μεταξύ τους ντέρμπι!

Επιβλητικές νίκες για την Α.Ε.Κ. και τον Π.Α.Ο.Κ. περιελάμβανε η σαββατιάτικη πρεμιέρα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ. Ο δικέφαλος του Βορρά του Ραζβάν Λουτσέσκου, έδειξε χαρακτήρα στο “Γεντί Κουλέ” περνώντας απ’  το Ηράκλειο με 1-3, με την “Ένωση” να φιλοδωρεί με 4 τεμάχια τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Στο τρίτο σημερινό ματς, ο ΠΑΣ Γιάννενα πέρασε απ’  τη Ριζούπολη με 1-2, παίρνοντας “βαθμολογική ανάσα” και παράλληλα αναγκάζοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης να παραμείνει στην ουρά με 0 βαθμούς.

ΕΔΕΙΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Στην Κρήτη ο κυπελλούχος Π.Α.Ο.Κ. αιφνιδιάστηκε απ’  τον ΟΦΗ που αγωνιζόταν για πρώτη φορά μετά την άνοδό του εντός έδρας. Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, Μανώλης Παπαστεριανός στο 21 άνοιξε το σκορ για την ομάδα του που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, μπροστά στο γεμάτο από φίλους της “Γεντί Κουλέ”. Η μετατόπιση του Μπίσεσβαρ στον άξονα απ’ το αριστερό φτερό άλλαξε τις ισορροπίες, με τον Π.Α.Ο.Κ. να “γυρίζει”  το ματς πριν την ανάπαυλα με τα τέρματα των Μπίσεσβαρ στο 37 και Μάτος στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Το γκολ του Ζαμπά στο 53 μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το ματς, με τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται τον ρυθμό του αγώνα.

ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο ΟΑΚΑ η πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά αφού λύθηκε ο γόρδιος δεσμός και η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα του πολύ καλού σήμερα τερματοφύλακα του “Ιστορικού” Μανοΐλοβιτς, με το τέρμα του Πόνσε δευτερόλεπτα πριν το ημίχρονο, όλα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο η “Ένωση”, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με τον Πέτρο Μάνταλο να είναι απ’  τους διακριθέντες, αν και δεν βρήκε τον “δρόμο προς τα δίχτυα”, πέτυχε άλλα τρία τέρματα με τους Μπακασέτα στο 58′ και τον Κλωναρίδη στο 84′ και το 90′.

ΑΝΑΣΑ Ο ΠΑΣ, ΜΙΑ ΑΠ’  ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννενα έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο σήμερα στη Ριζούπολη, αν και το πρωτάθλημα είναι μόλις στην 3η αγωνιστική. Αμφότερες είχαν “μηδέν¨ συγκομιδή και έπρεπε να αρχίσουν να προσθέτουν βαθμούς, ώστε να αναπτερώσουν το ηθικό τους και να μην βρεθούν από πολύ νωρίς να φορτωμένες με υπερβολικό άγχος. Πριν κλείσει το ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι με τον Λέο στο 41 πήραν το προβάδισμα. Στο δεύτερο έφτασαν και στο 0-2 με τον Νικολιά (60′), με τους γηπεδούχους να μειώνουν μεν στο 80′ με τον Ελ Χέλγουε, αλλά να μην καταφέρνουν να φτάσουν στην ισοφάριση, παρά το γεγονός πως οι Γιαννιώτες αγωνίζονταν με 10 παίκτες τα τελευταία λεπτά.

Share it