Search

Πάνοπλος και με στόχο να γράψει ιστορία κόντρα στον Πλατανιά ο Άρης Αβάτου!

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη Αβάτου για το ιστορικό παιχνίδι της ξανθιώτικης ομάδας κόντρα στον Πλατανιά, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο γήπεδο του ΑΟΞ, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Γιώργος Μαρνατάς μετά το πέρας της προπόνησης έκανε γνωστό στους ποδοσφαιριστές του πως όλοι θα μετέχουν στην αποστολή της ομάδας, θέλοντας όλοι του οι παίκτες να απολαύσουν την παρουσία στην ιστορική αυτή αποστολή με την τελική 18αδα του αγώνα να αναμένεται να ανακοινωθεί πριν την σέντρα του ματς.

Το ματς με τον Πλατανιά αποτελεί μια μεγάλη γιορτή για τον Άρη Αβάτου, και έτσι το αντιμετωπίζουν άπαντες με τους παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας να θέλουν να διεκδικήσουν τις λίγες αλλά υπαρκτές πιθανότητες τους και να γράψουν με χρυσά γράμματα ακόμη ένα ιστορικό επίτευγμα του Άρη Αβάτου.

Θυμίζουμε πως ο ξανθιώτικος σύλλογος για αυτό το ιστορικό ματς έχει ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για γυναίκες και  παιδιά μέχρι 15 ετών, ενώ το κόστος του εισιτηρίου θα ανέρχεται μόλις στα 5 ευρώ. Με τους ανθρώπους του Άρη να θέλουν όλον τον ξανθιώτικο ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κόσμο στο πλευρό τους.

Share it