Search

Επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια μετά το σύντομο πέρασμά του από το Κοπτερό ο Αμέτ Ερκάν!

Η μεταγραφή του ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα και τυμπανοκρουσίες, προκαλώντας παράλληλα συζήτηση στην ποδοσφαιρική πιάτσα του Νομού Ροδόπης! Ο Αμέτ Ερκάν όμως, δεν φόρεσε ούτε για μία φορά τη φανέλα της Βιστωνίδας Κοπτερού…

Οι σχέσεις του Ερκάν με τη Βιστωνίδα Κοπτερού είχαν φτάσει στα “άκρα”, με τον ποδοσφαιριστή να αποτελεί ξένο σώμα για τη Βιστωνίδα, η οποία επικοινώνησε το τεράστιο ρήγμα με επίσημη ανακοίνωση. Σ’  αυτήν ανέφερε πως ο περσινός πρώτος σκόρερ της Α’ ΕΠΣ Θράκης, αποτελούσε ξένο σώμα για τον σύλλογο, ενώ εφόσον ήθελε ν’ αποχωρήσει θα έπρεπε να επιστρέψει την προκαταβολή που έχει λάβει, αλλά και να καταβάλει το επιπλέον ποσό των 6.000 ευρώ, που αντιστοιχεί στην ποινική ρήτρα που προβλέπεται στο συμφωνητικό που είχαν υπογράψει οι δύο συμβαλλόμενες πλευρές (όλα αυτά πάντα σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της Βιστωνίδας).

Τελικά ο Αμέτ Ερκάν αποτελεί παρελθόν για την νεοφώτιστη Βιστωνίδα, με τον πρώην παίκτη Εθνικού, Έβρου Σουφλίου, ΠΑΟΚ Κοσμίου και Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, μεταξύ άλλων, να επιστρέφει χωρίς να το πολυσκεφτεί στην περσινή του ομάδα, Ελπίδα Σαπών! Με αυτόν τον τρόπο η Ελπίδα γίνεται και πάλι αυτόματα ένα από τα φαβορί για την διεκδίκηση και του φετινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης, έχοντας στην φαρέτρα της για άλλη μια χρονιά τον πρώτο της σκόρερ αλλά και κορυφαίο σκόρερ της ΕΠΣ Θράκης τα τελευταία χρόνια!

Share it