Search

Ένα εικοσάλεπτο στο δεύτερο μέρος”πλήγωσε” τους Έφηβους της Ξάνθης που ηττήθηκαν απο ΠΑΟΚ!

Αν και στάθηκαν εξαιρετικά για ένα ημίχρονο ένα γκολ απο στημένη φάση στο 55′ αλλά και δύο γκολ μέσα σε 15′ λεπτά οδήγησαν σε ήττα τους Έφηβους της Ξάνθης απο την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ σε αγώνα που έγινε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη είχαν τις στιγμές της και στο πρώτο μέρος το οποίο έληξε με 0-0, όμως στο 55′ μετά απο εκτέλεση κόρνερ του ξανθιώτη αμυντικού Αβεντίς Αβεντισιάν ο Ντάικο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, με τους ξανθιώτες αφού έχασαν πολύ καλή ευκαιρία με Τσιεγγελίδη είδαν στο 65′ τον Τζόλη να κάνει το 2-0.

Η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να μειώσει έχοντας δοκάρι με τον Τσιπούρα όμως τελικά στο 76′ οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Κωνσταντέλια για το τελικό 3-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Μαμασούλας με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Χατζηβασιλείου της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Ντάικο (80′ Κουλιεράκης), Καραμπέρης, Κουτεντάκης (65′ Τσέλιος), Αλτιντζής (70′ Πιπιλιάρης), Καράκουτης (80′ Χνάρης), Κωνσταντέλιας (80′ Κουίδης), Τζόλης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Καρά Ισμαήλ Τσατάι, Μπάτζιος (63′ Κωσταρέλης), Τσιεγγελίδης, Δήμος, Τσιτσεκίδης, Μανίσογλου (70′ Ασήμογλου), Χασάνογλου Σιμάρ, Γκραρνέτας (79′ Ζυπίδης), Δημητριάδης (55′ Τσιπούρας), Ιγνατιάδης (70′ Ελτουρούλ Αλή), Κοτόπουλος.

Share it