Search

Κάτι καλό ετοιμάζεται στο Ισαάκιο! Στα σκαριά γυναικείο τμήμα

Τη δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου οραματίζονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ Ισαακίου, καθώς η συνεργασία με το γυναικείο τμήμα του ΑΟ Θράκης ήταν μόνο η αρχή.

Το Sportsaddict.gr επικοινώνησε με τον υπεύθυνο ακαδημιών κ.Βασίλη Μπισιρόπουλο, ο οποίος μας ενημέρωσε για το τολμηρό τους εγχείρημα.

Όλα ξεκίνησαν λίγα χρόνια πριν με τον κ.Μπισιρόπουλο να αρχίζει προπονήσεις σε ένα μικρό αριθμό κοριτσιών. Με τον καιρό το ενδιαφέρον για το εγχείρημα του ΠΑΟΚ Ισσακίου μεγάλωσε με αποκορύφωμα τη μεταγραφή της 13χρονης τότε Ελένης Γκιούγκη στις Βασίλισσες της Θράκης, απορρίπτοντας πληθώρα προτάσεων.

Τα νέα διαδόθηκαν και από τότε άρχισε να πραγματοποιείται μία πιο συστηματική δουλειά που έχει έφερε την ανάπτυξη του γυναικείου τμήματος του συλλόγου. Ο αριθμός των κοριτσιών μεγάλωσε αισθητά και πλέον οι υπεύθυνοι της ομάδας θέλουν να πάνε ένα βήμα πιο ψηλά.

Για το λόγο αυτό ήρθαν σε συνεργασία με τον ΑΟ Θράκης, το γυναικείο τμήμα του οποίου συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής κατηγορίας. Η ανταλλαγή τεχνογνωσίας από πλευράς ΑΟ Θράκης με έμψυχο δυναμικό από πλευράς Ισαακίου έχει ως στόχο την αποκόμιση σημαντικών εμπειριών για τις παίκτριες που θα εισαχθούν στο δυναμικό του ΑΟΘ.

Οι προπονήσεις των κοριτσιών που θα επιλεχθούν θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται όπως μέχρι τώρα χωρίς να χρειάζεται να μεταβαίνουν στην Αλεξανδρούπολη, παρά μόνο για τους προγραμματισμένους αγώνες.

Επιπρόσθετα αν ο αριθμός τους είναι αρκετά μεγάλος υπάρχει σκέψη των υπευθύνων να δηλωθεί 2η έδρα κάποιο γήπεδο του Διδυμότειχου (το οποίο να πληρεί τις προδιαγραφές του πρωταθλήματος) και να πραγματοποιηθούν εκεί κάποια παιχνίδια της Αλεξανδρουπολίτικης ομάδας για να αρχίσει σιγά σιγά ο κόσμος του Βόρεiου Έβρου να γνωρίζει και αυτή την οπτική του ποδοσφαίρου.

Βασικός στόχος για την επόμενη χρονιά είναι η δήλωση και συμμετοχή της ομάδας του Ισαακίου στη Γ’ Εθνική, έτσι ώστε να παρέχεται η δυνατότητα και στα κορίτσια του Βόρειου Έβρου να γνωρίσουν την ομορφιά του αθλήματος.

Share it