Search

Γεμίζει την επιθετική του φαρέτρα με Καμπουρίδη και Πανταζίδη ο Άρης Πετεινού!

Σε δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές προχώρησε ο Άρης Πετεινού, που ενισχύει δυναμικά την επιθετική του γραμμή προσθέτοντας σε αυτήν τα…16τέρματα που σημείωσαν πέρσι με της ομάδες τους οι Γαβριήλ Καμπουρίδης και Νίκος Πανταζίδης.

Στην θέση οπού τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη έδειχνε να έχει αρκετά θέματα, αν και πέρσι ο Τσακιρούδης έκανε φοβερή χρονιά με 13τέρματα, ωστόσο η διοίκηση του Πετεινού κινήθηκε δυναμικά και με όπλο την εξαιρετική οργάνωση και τις ιδανικές παροχές που προσφέρει στους παίκτες της κατάφερε να δελεάσει δύο εκ των κορυφαίων επιθετικών της ΕΠΣ Ξάνθης τα τελευταία χρόνια.

Έτσι με τα “κιτρινόμαυρα” της ομάδας του Άρη Πετεινού θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά ο πρώην φορ της Βιστωνίδας Γαβριήλ Καμπουρίδης που μετά απο μια πολύ καλή χρονιά με 11 τέρμα με την φανέλα της Βιστωνίδας επέλεξε να επιστρέψει στον Πετεινό.

Ενώ με την φανέλα του Πετεινού θα αγωνίζεται και ο πρώην φορ του Ηρακλή Ζυγού Νίκος Πανταζίδης, που μπορεί πέρσι να μην έπιασε παρουσία σαν αυτή που μας έχει συνηθίσει με τα 6 τέρματα να μοιάζουν μικρός απολογισμός για την ποιότητα του η παρουσία του στην επιθετική γραμμή του Άρη ενισχύει δυναμικά.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Πετεινού όχι μόνο διατήρησε τον βασικό κορμό αλλά και με τις κινήσεις που έχουν γίνει θέτουν τον περσινό δεύτερο του πρωταθλήματος και φέτος σε θέση να διεκδικήσει μεγάλα πράγματα.

Share it