Search

Ο Θρακιώτης ακροατής που έβγαλε εκτός εαυτού Τάκη και Άκη! (VIDEO)

Ο Τάκης Τσουκαλάς είναι μία cult φιγούρα της ελληνικής τηλεόρασης. Η εκπομπή του εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί συνώνυμο της οπαδικής καφρίλας και μιας στρεβλής εκδοχής του χαβαλέ, με αστείρευτες λεξικογραφικές γνώσεις στο υβρεολόγιο από ακροατές αλλά και τους δύο παρουσιαστές.

Περιδιαβαίνοντας λοιπόν σ’  αυτόν τον “μαγικό κόσμο” των εκπομπών των Τάκη και Άκη, ανακαλύψαμε ένα διαμαντάκι, που άγνωστο πως μας είχε ξεφλυγει, καθώς μετρά ήδη πολλά views στο youtube!

Ένα τηλεφώνημα απ’  τη Θράκη και συγκεκριμένα την Αλεξανδρούπολη έφερε εκτός εαυτού τους παρουσιαστές της εκπομπής. Η φωνή του ακροατή, γνώριμη στην ποδοσφαιρική πιάτσα της Θράκης,  καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στις εθνικές κατηγορίες, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής.

Ο συμπολίτης μας έκανε το λάθος να αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά δεν μπόρεσε να αναπτύξει ποτέ το σκεπτικό του, καθώς οι Τάκης και Άκης δεν του το επέτρεψαν, βγαίνοντας εκτός εαυτού αμφότεροι.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=mXgdWBtHVO8

 

Share it