Search

Φιλική νίκη της Ασπίδας Ξάνθης στον Ίασμο επί του Μέγα!

Στον Ίασμο βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης που αντιμετώπισε, μετά απο αρκετές αναβολές λόγω Κυπέλλου, τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο.

Το παιχνίδι ήταν  ένα αρκετά δυνατό τεστ για την ξανθιώτικη ομάδα που ανεβάζει ρυθμούς καθώς μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, αλλά και ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώεων.

Νικήτρα αναδείχτηκε η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά με 2-1, η Ασπίδας Ξάνθης προηγήθηκε με σκόρερ το Νίκο Παπαδόπουλο στο 17′ της αναμέτρησης, με την περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ξάνθης να σκοράρει εκ νέου λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με σκόρερ αυτή την φορά τον Κούπα. Στο δεύτερο ο Ίασμος ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να μειώσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρομπέρ στο 58′.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ(Ν. Μπαχαρίδης): Μπαιράμ Ισμαήλ, Καλογρανάς, Λειβαδιώτης, Βιόπουλος, Καρδάρης, Αντωνιάδης, Ρομπέρ, Τσανάκας, Δραγανίδης, Γιαννακιτσίδης, Παγώνης

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαμάρας Ανδ., Κοντογιαννίδης, Χιώτης, Χριστοφορίδης, Νταμπανλής, Θεοφυλάκης, Παπαδόπουλος, Κυριαζίδης, Μπαργκάν, Κούπας. Αγωνίστηκαν και οι: Μαλαδένης, Πεντεζίδης, Νικολούδης, Δογανίδης, Σάββογλου, Κατσιμεντές.

Share it