Search

Μουστακίδης: «Αφιερωμένο στη γυναίκα μου και σε όλους τους προπονητές που μοχθούν»

Ο Σάκης Μουστακίδης από την πρώτη στιγμή που του είχε ανακοινωθεί πως οι προπονητές της Volley League τον ανέδειξαν προπονητή της σεζόν 2018-19 είχε σπεύσει να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους τους όχι μόνο στην επαγγελματική κατηγορία αλλά και όλους αυτούς που μοχθούν καθημερινά για να ανακαλύψουν και να αναδείξουν νέους αθλητές.

Στην κλήρωση του πρωταθλήματος Μουστακίδης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και όχι άδικα καθώς αναγνωρίστηκε η πολυετή προσφορά του και μάλιστα πήρε την τιμητική διάκριση ενώ η ομάδα του δεν είναι μέσα στις πρωταγωνίστριες του τίτλου στο πρωτάθλημα 2017-18:

«Οντως δεν συνηθίζεται να βγαίνει καλύτερος προπονητής από ομάδα που είναι στις χαμηλές θέσεις αλλά όλοι γνωρίζουν πως παλεύει ο Εθνικός και τι όπλα έχει στη φαρέτρα του. Με τιμά αυτή η διάκριση αυτή. Θεωρώ μεγάλη μου υποχρέωση να ευχαριστήσω την σύζυγο μου Σταυρούλα για την στήριξη που μου παρέχει όλα αυτά τα χρόνια και ποτέ δεν την έχω αναφέρει. Κατά δεύτερον να αφιερώσω αυτή τη διάκριση σε όλους τους προπονητές των ελληνικών ομάδων που μέσα σε δύσκολα χρόνια, πενιχρά μέσα και σχεδόν ανύπαρκτες ανταμοιβές έδειξαν έναν ακέραιο χαρακτήρα με μεγάλο επαγγελματισμό. Κοπιάζουν αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει το ελληνικό βόλεϊ και η χώρα γενικά. Για αυτό ένα μέρος αυτής της διάκρισης ανήκει σε όλους τους προπονητές του βόλεϊ, ανώνυμους και επώνυμους μου μοχθούν για να πάει το βόλεϊ μπροστά».

Όσο για το νέο ξεκίνημα της ομάδας του είπε: «Ξέρετε πως δε μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι φανφάρες. Το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια στην διοίκηση που κατάφερε να κλείσει πληγές και προβλήματα πολλών ετών και για πρώτη φορά να ξεκινάμε με χαμηλό μπάτζετ μεν αλλά χωρίς βαρίδια από το παρελθόν. Είμαι αισιόδοξος. Οσο βλέπω τους εβρίτες να φέρνουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες και να στηρίζουν την ομάδα μας, τόσο γεμίζω αισιοδοξία και δύναμη για να συνεχίσω μαζί με τους συνεργάτες και τους αθλητές για μία ακόμα καλύτερη πορεία».

Share it