Search

Εντάχθηκαν στην προετοιμασία του Εθνικού οι 3 νέοι ξένοι

Την πρώτη τους προπόνηση με τον Εθνικό πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης οι τρεις νέοι ξένοι του, προερχόμενοι από Μαυροβούνιο και Σερβία.

Συγκεκριμένα, έφτασαν στον Έβρο και εντάχθηκαν στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης ο πασαδόρος Ράικο Στρούγκαρ, ο γνωστός μας κεντρικός μπλοκέρ Πέταρ Τουράνιανιν και ο διαγώνιος Αλεξάνταρ Γκμίτροβιτς. Οι τρεις τους έδειξαν σε καλή κατάσταση, και με φουλ διάθεση για σκληρή δουλειά υπό τις οδηγίες του προπονητή Σάκη Μουστακίδη.

Ευτυχής για την επιστροφή του στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης έμοιαζε ο Τουράνιανιν ο οποίος έγινε δεκτός με θέρμη από τους ανθρώπους της διοίκησης που βρέθηκαν στο γήπεδο αλλά και από αρκετούς φίλους της ομάδας, ενώ ο ίδιος μοίραζε απλόχερα χαμόγελα.

Θυμίζουμε ότι από σήμερα Τετάρτη ο Εθνικός θα είναι πλήρης, αφού θα κάνει – όπως είναι προγραμματισμένο – την πρώτη του προπόνηση με τον Εθνικό ο τέταρτος ξένος.

Πρόκειται για τον Καναδό ακραίο Ράλεϊ Φρίσεν (Riley Friesen) που έχει κάνει καριέρα στο κολλεγιακό πρωτάθλημα με πολλές διακρίσεις σε υποδοχή και επίθεση. Είναι γεννημένος στις 07/11/1994 και έχει ύψος 1.95. Αγωνίζεται στο πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι ενώ τη σεζόν 2016-17 βγήκε πρώτος σκόρερ με τους Κούγκαρς.

Share it