Search

Απο την Πάτρα στην Καρδίτσα τη νέα χρονιά ο Παναγιώτης Ερμείδης!

Με την φανέλα της Καρδίτσας θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο ξανθιώτης γκάρντ, Παναγιώτης Ερμείδης που προσθέτει ταλέντο και ενέργεια στην ομάδα της Θεσσαλίας και η μεταγραφή του, ολοκληρώνει την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της.

Ο 20χρονος αθλητής, βρίσκεται από την αρχή της προετοιμασίας στην ομάδα Καρδίτας, συμμετέχοντας στις προπονήσεις και τους φιλικούς αγώνες. Με την καθημερινή του προσπάθεια, έδειξε το ταλέντο και τη θέλησή του και πλέον, εντάσσεται και τυπικά στο δυναμικό του Α.Σ.Κ.

Ο ύψους 1.90 γκαρντ ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ξάνθη και στον τοπικό Αρίωνα, ενώ την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε με τη ΧΑΝΘ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αντιμετωπίζοντας μάλιστα τον Α.Σ.Κ. στη διάρκεια της σεζόν. Την περασμένη περίοδο ήταν και πάλι αντίπαλος της νέας του ομάδας, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής ως μέλος του Απόλλωνα Πάτρας.

Η ανακοίνωση απόκτησης του Ερμείδη:

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει την προσθήκη του Παναγιώτη Ερμείδη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ο Ξανθιώτης γκαρντ,  προσθέτει ταλέντο και ενέργεια στην ομάδα μας και η μεταγραφή του, ολοκληρώνει την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της ομάδας.

Ο 20χρονος αθλητής, βρίσκεται από την αρχή της προετοιμασίας στην ομάδα, συμμετέχοντας στις προπονήσεις και τους φιλικούς αγώνες. Με την καθημερινή του προσπάθεια, έδειξε το ταλέντο και τη θέλησή του και πλέον, εντάσσεται και τυπικά στο δυναμικό του Α.Σ.Κ. Ο ύψους 1.90 μ. γκαρντ ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ξάνθη και στον τοπική Ασπίδα για να ακολουθήσει η παρουσία του στον  Αρίωνα, ενώ την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε με τη ΧΑΝΘ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αντιμετωπίζοντας μάλιστα τον Α.Σ.Κ. στη διάρκεια της σεζόν.Την περασμένη περίοδο ήταν και πάλι αντίπαλος της ομάδας μας, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής ως μέλος του Απόλλωνα Πάτρας.

Καλωσορίζουμε τον Πάνο στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Share it