Search

Ήττα με πολλά θετικά στοιχεία για τον Λεύκιππο Ξάνθης στην Ελευθερούπολη

Την ευκαιρία να δώσει το πρώτο ισχυρό του φιλικό είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Λεύκιππος Ξάνθης που βρέθηκε στην Ελευθερούπολη για να αντιμετωπίσει  τον δυνατό ΓΣΕ, με τους Καβαλιώτες που φέτος θα αγωνιστούν στην Β’ Εθνική να κερδίζουν με 65-54.

Όμως παρά την ήττα τα οφέλη για την ομάδα του Σωτήρη Κοκκινόπουλου ήταν παρά πολλά καθώς η ομάδα της Ξάνθης παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο ειδικά ειδικά στην δεύτερη και τέταρτη περίοδο οπού μάλιστα βγήκε νικήτρια στο επι μέρους σκορ.

Το σκορ ωστόσο λίγη σημασία έχει σε αυτά τα ματς, μια και οι προπονητές κάνουν τις δοκιμές του και οι αθλητές προσπαθούν σιγά σιγά να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Για την ομάδα της Ελευθερούπολης εξαιρετικός ήταν ο ξανθιώτης Χάρης Βοϊβατόπουλς, όπως επίσης και οι Στυλίδης, Ιωάννου και Σταμπουλής. Ενώ αρκετά καλός ήταν και ο έτερος ξανθιώτης της Ελευθερούπολης Αλή Μπουτσακτσή.

Απο πλευράς Λεύκιππου  σε ακόμη ένα ματς ήταν  εξαιρετικός ο Χρήστου, ενώ πολύ καλή εικόνα είχαν και οι Στασινόπουλος και Νταβουλτζόπουλος όπως και ο Δώδος με σημαντικά τρίποντα. Όμως και οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν έδειξαν να ανεβάζουν ρυθμούς.

Διαιτητές: Ξενικάκης – Μπακάλης

Δεκάλεπτα: 13-8, 29-28(ημίχρονο), 57-38, 65-54(τελικό αποτέλεσμα)

ΓΣΕ: Στυλίδης 11(2), Μπουτσακτσή 6, Κελεσίδης 6 , Βοϊβατόπουλος 13 , Ιωάννου 16 (4), Σταμπουλής 11 (1) , Απαζίδης 2 , Λαζαρίδης , Μπέσσας , Κωνσταντάρας.

Λεύκιππος: Στασινόπουλος 11, Παλλάκης 2, Νταβουλτζόπουλος 10 , Κουμπάνης 4,  Χρήστου 14 (2),  Δώδος 8 (2),  Χατζηαντωνίου 2,  Κυφωνίδης , Δάτσης 3 (1) , Βάκρινος, Στεργίου ,Κάλφας

Share it