Search

“Παγωμάρα” στην ΚΕΔ για το περιστατικό με Ντοσίδη και αγωνία για την υγεία του Θρακιώτη διαιτητή!

Στην εντατική βρίσκεται  ο Κομοτηναίος διαιτητής Δ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, Νίκος Ντοσίδης, ο οποίος ενώ έτρεχε στα αγωνιστικά τεστ αισθάνθηκε ξαφνικά εξάντληση και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έπεσε στο έδαφος.

Η κατάσταση της υγείας του Νίκου Ντοσίδη παραμένει πολύ κρίσιμη, και συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κώμα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αγία Ολγα». Άμεσα στο πλευρό του βρέθηκαν τα σοκαρισμένα και με δάκρυα αγωνίας απο το συμβάν  μέλη της Κεντρική Επιτροπής Διαιτησίας, Δ. Καλύβας, Ι. Τσαχειλίδης και Στ. Τριτσώνης. ενώ εμφανώς σε κακή ψυχολογική κατάσταση έφθασαν στο Νοσοκομείο και μέλη της οικογενείας του Νίκου, με τον πατέρα του Τάσο και λόγω της ιδιότητας του πρώην διαιτητή να προσπαθεί μιλώντας με τους υπευθύνους της ΚΕΔ να καταλάβει τι έγινε.

Οι γιατροί προσπαθούν να διαπιστώσουν τους λόγους της κατάρρευσις του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες είχε μία ίωση που μπορεί να έπαιξε τον ρόλο της. Η ΚΕΔ, λόγω του συμβάντος, διέκοψε όπως ήταν λογικό τα τεστ που γίνονταν στο ΟΑΚΑ για διαιτητές υποψήφιους να ανέβουν στη Γ’ Εθνική και ανέβαλλε το πρόγραμμα το σεμιναρίου. Είναι χαρακτηριστικό πως όπως μας ανέφεραν διαιτητές όταν ο κ. Καλύβας ανακοίνωσε την διακοπή του σεμιναρίου ήταν εμφανώς σε έντονη συγκινησιακά φόρτιση και δεν έκρυψε την αγωνία του για την κατάσταση της υγεία του Νίκου, όπως φυσικά και όλοι οι διαιτητές που απο την πρώτη στιγμή “πάγωσαν” βλέποντας τον να σωριάζεται στο έδαφος.

“Παγωμάρα” επικρατεί και στα υψηλά κλιμάκια της ΕΠΟ με όλους να εκφράζουν την αγωνία τους στο SA τονίζοντας φυσικά πως οι ευχές όλων είναι δίπλα στο Νίκο. Ενώ και στην ΕΠΣ Θράκης κανείς δεν είχε όρεξη για κουβέντες με όλους να είναι στα τηλέφωνα προσπαθώντας να σταθούν στο πλευρό της οικογένειας, και ειδικά τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης που ήταν σοκαρισμένα απ’ όσα έγιναν αλλά και την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο νεαρός Κομοτηναίος διαιτητής.

Photo απο το φιλικό παιχνίδι του Ιάσμου με τους Νέους της Ξάνθης οπού ο Νίκος ήταν ο άρχων της αναμέτρησης

Share it