Search

Βραβεύτηκε ως κορυφαίος προπονητής της χρονιάς ο Θανάσης Μουστακίδης!

Ο Σουφλιώτης τεχνικός αποτελεί μία εξέχουσα φυσιογνωμία για το ελληνικό βόλεϊ, εδώ και κάποιες δεκαετίες. Πρώτα ως ένας απ’  τους καλύτερους Έλληνες πασαδόρους όλων των εποχών και τα τελευταία χρόνια, ως ένας εκ των κορυφαίων προπονητών! Οι διαπιστώσεις αυτές δεν είναι φυσικά προσωπικές, αλλά ευρέως αποδεκτές. Για την πρώτη δε τίθεται συζήτηση, ενώ και για τη δεύτερη, λίγοι θα μπορούσαν να αμφισβητήσουν την ισχύ της.

Ο Θανάσης Μουστακίδης έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό των αντιπάλων του προπονητών αλλά και αθλητών όλα αυτά τα χρόνια που κοουτσάρει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, σε σημείο που σχεδόν άπαντες να μνημονεύουν την πολύ καλή δουλειά του ως προπονητή.

Τα καλά λόγια των αντιπάλων, διαδέχτηκε πέρσι (υπενθυμίζουμε) η πρόταση συνεργασίας απ’  την ΕΟΠΕ, ώστε να αναλάβει προπονητής της Εθνικής (πρόταση που εν τέλει απέρριψε για προσωπικούς λόγους), ενώ άλλη μία αναγνώριση αποτέλεσε η ανάδειξή του σε κορυφαίο προπονητή της Volley League για τη σεζόν 2017-2018, μετά από ψηφοφορία των προπονητών της λίγκας. Σε μία πολύ κακή χρονιά για τον Εθνικό που τον έστειλε να παλεύει στη διαδικασία των play-out για την παραμονή, η συμβολή του Θανάση Μουστακίδη για την παραμονή ήταν καθοριστικότατη.

Τη Δευτέρα στην Αθήνα, πριν απ’  την κλήρωση του πρωταθλήματος, που βρήκε την ομάδα του να υποδέχεται στην πρεμιέρα τον Ηρακλή, ο Σάκης Μουστακίδης παρέλαβε το βραβείο του, δια χειρός του υφυπουργού αθλητιμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Share it