Search

Photos: Καταιγιστικός κόντρα στην ΑΕΞ ο Άρης Αβάτου και τώρα…Πλατανιάς!

Τι και  αν το ματς δεν είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον η ομάδα του Άρη Αβάτου επιβεβαίωσε την  ανωτερότητα της συντρίβοντας με 9-0 την ΑΕ Ξάνθης στο ματς που έγινε στο ΔΑΚ, και ολοκλήρωσε την παρουσία των δύο ομάδων στην Α’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης με αμφότερες να περνούν στον δεύτερο γύρο.

Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, μια και ενώ ο Γιώργος Μαραντάς έδωσε χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο ματς με την Ξάνθη, η ομάδα του Αβάτου ήταν καταιγιστικοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Μόλις στο 2′ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με την σέντρα σουτ του Ζωσιμίδη, ενώ στο 15′ μετά απο σέντρα του Ζωσιμίδη ο Εφεντόπουλος…μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο 24′ άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα του Αβάτου και ο Ζήνωνος με δυνατό σουτ εντός περιοχής, με τον Εφεντόπουλο ξανά στο 31′ να σκοράρει για δεύτερη φορά ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 που ήταν και αυτό του ημιχρόνου

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι και παρά της μαζεμένες αλλαγές η ομάδα του Αβάτου συνέχισε να είναι απόλυτη κυρίαρχος του ματς. Στο 49′ ο νεοεισελθών Μιχάλης Μελισσόπουλος με κεφαλιά έκανε το 5-0, με τον επίσης νεοεισελθών Γιώργο Βασιλειάδη να σκοράρει στο 72′ με σουτ για το 6-0. Αυτό το δεκάλεπτο ήταν άκρως εντυπωσιακό για τον Άρη Αβάτου καθώς μόλις ένα λεπτό αργότερα σκόραρε ξανά με τον Μιχάλη Μελισσόπουλο ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε χατ-τρικ  στο 76′. Το τελικό 9-0 υπέρ του Αβάτου πέτυχε στο 79′ ο Ζήνωνος.

Μπορεί το μυαλό όλων στο Άβατο να είναι στο ιστορικό ματς με τον Πλατανιά που έρχεται, όμως όσοι αγωνίστηκαν τα πήγαν περίφημα πιάνοντας απο τα  “μαλλιά” την ευκαιρία που τους έδωσε ο προπονητής τους. Για την ΑΕ Ξάνθης η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο στην μετά Μαλαδένη εποχή και σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί αγωνιστικά απο το συγκεκριμένο ματς

ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ: Μωϋσιάδης(53′ Ομέρογλου), Τοπουζίδης(56′ Τσαλίκης), Μπακάλ, Τζαμπάζ Ταχήρ, Ξανθόπουλος Δ.(46′ Μουμίνογλου), Ιακωβίδης, Σαλήογλου, Χαραλαμπίδης, Καρά Αλή, Φεράτογλου(46′ Κίρατζη), Ξανθόπουλος Χρ.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Κατσαρέας(46′ Κόγιο), Καλογιάννης, Μπουνταγκίδης, Κιουμουρτζής, Ταχτσίδης(46′ Κριεζής), Ζήνωνος, Ζωσιμίδης, Παπαδιώτης(46′ Μελισσόπουλος Μ.), Εφεντόπουλος(52′ Βασιλειάδης), Μελισσόπουλος Ν., Μαλαδένης(52′ Σαρηγιαννίδης)

Share it